Spread the love


Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, υπέστη μία 4λεπτη κρίση βήχα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας στο Κλίβελαντ.

Προκάλεσε έτσι εκ νέου φημολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, όπως επεσήμανε το sputniknews.com.

Η κ. Κλίντον αστειεύτηκε πως πρόκειται για «αλλεργική αντίδραση στον Τραμπ» καθώς προσπαθούσε να αρθρώσει λέξεις με δυσκολία, την ώρα που ο Ρεπουμπλικανός της αντίπαλος, έχει αρχίσει να μιλά για την φυσική της «αντοχή» και αν μπορεί να ανταπεξέλθει στον Λευκό Οίκο.

Η δημοσιογράφος του NBC, Μόνικα Αλμπα, σχολίασε δε πως η κρίση βήχα της κ. Κλίντον ήταν «η χειρότερη» που η ίδια μπορεί να θυμηθεί.

Η υγεία της Χίλαρι Κλίντον, ανέφερε το άρθρο, έχει βρεθεί στο επίκεντρο, ειδικά μετά από μία διάσεισή της τον Δεκέμβριο του 2012, κοντά στο τέλος της θητείας της ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, όταν και νοσηλεύτηκε για θρόμβο του αίματος στον εγκέφαλο.

Οι φήμες κλιμακώθηκαν όταν το FBI έδωσε στη δημοσιότητα ηλεκτρονικά μηνύματά της, στα οποία η κ. Κλίντον ισχυρίζεται πως δεν θυμάται να έλαβε ενημέρωση σχετικά με τη διατήρηση εγγράφων όταν ήταν στο ΥΠΕΞ, εξαιτίας της περιστατικού αυτού υγείας, στη μνήμη της.

Από το ekirikas.com



Spread the love