Spread the love


Αφού σκύλος κολύμπησε για 10 χιλιόμετρα στη λίμνη του Μίσιγκαν και περπάτησε άλλα 20 χιλιόμετρα τελικά γύρισε.

Η ιστορία διαδραματίσθηκε στις όχθες της τρίτης σε μέγεθος από τις πέντε Μεγάλες Λίμνες όπου ο σκύλος είχε την περιπέτειά του και μετά επανενώθηκε με την οικογένειά του την περασμένη εβδομάδα, στις βόρειες ΗΠΑ.

σκύλος

Τα ίχνη του δέκα μηνών βελγικού Μαλινουά, το οποίο ακούει στο όνομα Ράιλι, χάθηκαν την προηγούμενη Κυριακή όταν, χωρίς να το αντιληφθούν οι ιδιοκτήτες του, η 49χρονη Kristin Casas και ο 56χρονος Edward Casas, πήδηξε από τη βάρκα τους στη λίμνη, σύμφωνα με το ABC News. Παρά την προσπάθειά του, το ζεύγος δεν κατόρθωσε να εντοπίσει τη Rylee τα αμέσως επόμενα λεπτά.

σκύλος

Ωστόσο, ελπίζοντας ότι κάποιος άλλος θα έβρισκε το κατοικίδιό τους, ο 56χρονος Έντουαρντ και η 49χρονη Κριστίν απευθύνθηκαν σε σελίδα του Facebook, η οποία κοινοποιεί φωτογραφίες ζώων τα οποία έχουν χαθεί στην πολιτεία του Μίσιγκαν.

Αμέσως  επικοινώνησαν με την Lynn Fiedor που συντονίζει μία ομάδα εθελοντών για τον εντοπισμό χαμένων σκύλων. Ευτυχώς το επόμενο πρωί ήρθε σε επαφή με το ζευγάρι μία γυναίκα η οποία είχε δει τον Rylee να κατευθύνεται σε έναν χώρο κατασκήνωσης. Αυτό σημαίνει πως ο 10 μηνών σκύλος όχι μόνο κολύμπησε σχεδόν 10 χιλιόμετρα, αλλά περπάτησε επιπλέον 19 χιλιόμετρα μέσα από το δάσος.

σκύλος

Μία ημέρα αργότερα και αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της εξαφάνισης της Ράιλι, κατασκηνωτές ειδοποίησαν τη σελίδα, κάνοντας λόγο για ένα σκυλί με παρόμοια χαρακτηριστικά, το οποίο περιφέρεται σε δάσος, στις όχθες της λίμνης. Το ζευγάρι οδήγησε μέχρι το χώρο που εντοπίστηκε ο Rylee και όταν έφτασαν χρησιμοποίησαν ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια για να τους ακούσει. Ο Rylee το άκουσε, και έτρεξε μέσα από το δάσος στους αγαπημένους του ιδιοκτήτες.

σκύλος

Οι ιδιοκτήτες του έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για τη Rylee, η οποία μέσα σε λίγες ώρες είχε προλάβει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα, τόσο στη λίμνη, όσο και στην ξηρά.

Δείτε εδώ: abcnews.go.com



Spread the love