Spread the love


Έχει τρελάνει τις γυναίκες κι από τις δύο πλευρές του Αιγαίου ο ηθοποιός Μπουράκ Οζτσιβίτ, αλλά αυτός παραμένει πιστός στην αγαπημένη του Νιχάν. Τουλάχιστον όσο κρατά το σήριαλ Καρά Σεβντά!

Στο Lifeviews έχουμε παρουσιάσει ατελείωτες πανέμορφες γυναίκες, ελληνίδες και ξένες, αλλά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε και τις φίλες μας παραπονεμένες. Να λοιπόν ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στον αγαπημένο τους Μπουράκ Οζτσιβίτ!

Γεννημένος στις 24 Δεκεμβρίου του 1984 (Αιγόκερως δηλαδή) ο Μπουράκ ξεκίνησε, όπως ήταν φυσικό, καριέρα μοντέλου πριν στραφεί στην ηθοποιία. Μάλιστα το 2005 κέρδισε τον τίτλο του «Βest Model of Turkey” ενώ ήρθε δεύτερος σε αντίστοιχο παγκόσμιο διαγωνισμό. Δεν έμεινε όμως εκεί, ενώ δούλευε ώς μοντέλο σπούδασε Καλές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά στην Πόλη, ενώ ήδη έχει ανοίξει το δικό του εστιατόριο το Balibey Döner.

Στην Τουρκία είναι πλέον διάσημος από τα σήριαλ και τις ταινίες που έχει κάνει, ξεκινώντας από το Eksi 18, όπου έπαιζε ένα αστυνομικό, ενώ τον έχουμε δει σε κάθε είδους σειρά από περιπέτειες την εποχή του Μωάμεθ μέχρι σύγχρονα ερωτικά δράματα όπως το Καρά Σεβντά.  Μάλιστα είναι τόσο δημοφιλής που ότι φορά αλλά και τα look που υιοθετεί για κάθε σήριαλ γίνονται αυτόματα μόδα, π.χ. σε ένα σήριαλ εμφανιζόταν με ένα παχύ μουστάκι, με χιλιάδες άνδρες στην Τουρκία να τον μιμούνται. Ήδη έχει ιδρύσει την δική του εταιρία παραγωγής και ετοιμάζει την πρώτη του ταινία.

Όσο για την επιτυχία του στις γυναίκες; Μόνο στο Instagram τον ακολουθούν 5,4 εκατομμύρια (σίγουρα και πολλές ελληνίδες), ενώ ο ίδιος παραμένει ελεύθερος, αν και κατά καιρούς είχε σχέσεις με διάσημα μοντέλα της γειτονικής χώρας. Αυτές τις μέρες πάντως αναμένεται και στην Αθήνα για να παρουσιάσει μια τουρκική ταινία, και ήδη οι προσκλήσεις έχουν γίνει ανάρπαστες από τις θαυμάστριες του.

Δείτε τον στο Instagram του και σε μια σειρά από φωτογραφίες από τα σήριαλ και τα editorial που έχει εμφανιστεί.

Μπουράκ Μπουράκ

Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ Μπουράκ



Spread the love