Spread the love


Όλο και πληθαίνουν τα νέα –κυρίως από τις ΗΠΑ- για δασκάλες και καθηγήτριες οι οποίες συλλαμβάνονται γιατί έκαναν σεξ με ανήλικους μαθητές τους.

Το γιατί κάνουν κάτι τέτοιο παραμένει ακατανόητο καθώς ζούμε σε μια από τις πιο ελεύθερες εποχές σε ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Όπου είναι δύσκολο να ερμηνευθεί το γιατί νέες –στην συντριπτική τους πλειονότητα- γυναίκες, μορφωμένες και με σταθερή και ιδιαίτερα υπεύθυνη δουλειά θα αποπειραθούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Κάποιες μίλησαν για αισθήματα μοναξιάς και απόρριψης που τις οδήγησαν προς αυτές τις πράξεις.

Όπως είναι φυσικό οι περισσότερες καταλήγουν στη φυλακή καθώς καταδικάζονται, συνήθως για κακούργημα, χάνουν την δουλειά τους και στιγματίζονται, ενώ και αρκετά παιδιά που βρέθηκαν στα “δίχτυα” τους εμφάνισαν ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε μερικές από τις πιο γνωστές περιπτώσεις, που σχολιάστηκαν έντονα λόγω του παρουσιαστικού τους:

Haeli Way

δασκάλεςΔασκάλα από το Τέξας, βρέθηκε να έχει σχέση με δύο διαφορετικούς μαθητές της.

Hope Jacoby

δασκάλεςΗ 23χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής είχε σχέση με ένα μαθητή της 14 ετών.

Carrie McCandless

δασκάλες

Καθηγήτρια στις cheerleaders ενός Λυκείου στο Κολοράντο, έκανε σεξ με ένα 17χρονο μαθητή κατά την διάρκεια μιας σχολικής εκδρομής.

Amy McElhenney

δασκάλες

Στα 25 της η δασκάλα έκανε σεξ με ένα 18χρονο μαθητή. Λόγω ηλικίας του τελευταίου δεν καταδικάστηκε στο δικαστήριο αλλά απολύθηκε. Η ίδια συμμετείχε παλαιότερα και στα καλλιστεία για την Miss Texas.

Alexandria Vera

δασκάλες

Όχι μόνο η 24χρονη ανακαλύφθηκε να έχει σχέση με 13χρονο μαθητή της αλλά είχε μείνει και έγκυος μαζί του! Μάλιστα η ίδια είπε πως ο μαθητής κοιμόταν σχεδόν κάθε βράδυ σπίτι της… Η δίκη της συνεχίζεται και αν καταδικαστεί κινδυνεύει με ποινή 25 ετών έως ισόβια.

Debra Lafave

δασκάλες

Το 2004 καταδικάστηκε σε 3 χρόνια κατ ’οίκον εγκλεισμό έχοντας παραδεχθεί πως έκανε σεξ με ένα 14χρονο μαθητή της. Το περιστατικό συνέβη το 2004, όταν η καθηγήτρια είχε μόλις ξεκινήσει την καριέρα της, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε παντρευτεί.

Pamela Rogers Turner

δασκάλες

Στα 27 της συνελήφθη για σχέση με 13χρονο μαθητή. Καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλακή και 8 χρόνια με αναστολή. Όμως ένα χρόνο αργότερα την συνέλαβαν ξανά, καθώς έστελνε μέσω ιντερνέτ ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες στον ίδιο μαθητή. Μιας και είχε παραβιάσει την αναστολή της, φυλακίστηκε για να εκτίσει τα υπόλοιπα 7 χρόνια της ποινής της.

Stephanie Ragusa

δασκάλες

Δασκάλα στη Φλόριντα, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση γιατί έκανε σεξ με ένα 14χρονο και με ένα 16χρονο μαθητή της.

Heather Daughdrill

δασκάλες

Αυτή στα 28 της συναντήθηκε με ένα 13χρονο σε ένα καλοκαιρινό θρησκευτικό καμπ στο οποίο δίδασκε! Στη δίκη της παραδέχθηκε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση.

Brianne Altice

δασκάλες

Δίδασκε σε σχολείο στην Γιούτα. Εκτίει ποινή 2 έως 30 ετών (το πότε θα αποφυλακιστεί θα αποφασισθεί στο μέλλον) έχοντας κάνει σεξ με 3 μαθητές της 16-17 ετών. Η ίδια δήλωσε το εξωφρενικό πως «οι βαθμοί των παιδιών βελτιώθηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης μας»!



Spread the love