Spread the love


Ο ήρωας πατέρας σώζει τα παιδιά του από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους που βρίσκονταν στον τρίτο όροφο κτιρίου ρίχνοντας τα από το μπαλκόνι, και στο τέλος κάνοντας τον σταυρό του πέφτει και ο ίδιος. Δείτε το απίστευτο περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζεις πως να αντιδράσεις όταν ξαφνικά το διαμέρισμα σου πιάσει φωτιά. Όμως ο πρωταγωνιστής του βίντεο που ακολουθεί, πατέρας τριών παιδιών αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, ρίχτηκε στις φλόγες για να τις σβήσει, αλλά ο αγώνας του αποδείχθηκε λίγος μπροστά στην καταστροφική μανία της φωτιά.

Περαστικοί είχαν μαζευτεί, μάλιστα ένας από αυτούς έβγαλε το κινητό του και απαθανάτισε το σκηνικό που πραγματικά κόβει την ανάσα

Ο ήρας πατέρας μπροστά στον κίνδυνο ασφυξίας από τους πυκνούς καπνούς που σκέπασαν το διαμέρισμά τους πέταξε τα παιδιά του ένα-ένα από το μπαλκόνι σε μια αυτοσχέδια επιχείρηση διάσωσης που έστησαν κάτω από το φλεγόμενο κτίριο διερχόμενοι διαβάτες.

Ευχόμαστε σε κανέναν να μην τύχη τέτοια περίπτωση, αλλά πέραν της καταστροφής του σπιτιού, τα παιδιά και ο πατέρας κατέληξαν στην αγκαλιά του πλήθους που είχαν ανοίξει κουβέρτα και τους παρότρυναν να πέσουν.

Το βίντεο το είδαμε εδώ: facebook

Δείτε το απίστευτο βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love