Spread the love


Δυστυχώς η τρέλλα δεν πάει στα βουνά, πάει (και όλο και πιο συχνά) στην τηλέοραση. Καθώς σε ένα πολύ γνωστό τηλεοπτικό σώου στην Αμερική εμφανίστηκε μια 19χρονη δηλώνοντας «είμαι έγκυος στον Ιησού»!

Μάλιστα όχι απλά είναι έγκυος αλλά είναι και στον 9ο μήνα, και όπου νάναι θα γεννήσει. Η Χέιλι (αυτό είναι το όνομα της) εμφανίστηκε με εμφανώς φουσκωμένη κοιλία, και αφηγήθηκε πως κάποια στιγμή ένιωσε το έμβρυο να κλωτσά μέσα της.

Βέβαια κανείς δεν την πιστεύει ενώ η μητέρα της αναφέρει πως η Χέιλι είναι παθολογική ψεύτρα και παραλογίζεται. Η Χέιλι βέβαια επιμένει και παρά το ότι “η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος, αλλά εγώ ξέρω έρω πως είναι ο Ιησούς.

Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι…δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου».

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr Phil (ενός γνωστού ψυχολόγου στις ΗΠΑ) έφθασαν να της κάνουν  υπερηχογράφημα. Το οποίο βέβαια δεν έδειξε καμμία εγκυμοσύνη, αλλά απλώς μια πρησμένη από αέρια κοιλία, με έναν γνωστό γιατρό να εξηγεί στην σαστισμένη Χέιλι πως αυτά που νιώθει είναι τα έντερα της που έχουν διασταλεί, κάτι τυπικό σε στρεσογόνες καταστάσεις.

Τι απάντησε η νεαρή, αφού είχε παραδεχθεί πως έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια; Πως ότι και να της λένε είναι σίγουρη πως είναι έγκυος στον Ιησού, και πως μπορούν να “βάλουν τον αισθητήρα των υπερήχων στον ….. τους”!

 



Spread the love