Spread the love


Στα 49 της, η μητέρα δύο παιδιών Lois Curtis από το West Sussex δεν είχε και πολλές επιτυχίες στους άνδρες, οπότε αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Να «βγει» για πώληση στο Ebay, ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθεί κάποιος Έλληνας!

Γιατί Έλληνας; Γιατί η Lois είχε επισκεφθεί τη χώρα μας πριν από χρόνια και το όνειρο της από τότε ήταν να ζήσει εδώ. Οπότε, μιλώντας με τον φίλο της τον Απόστολο από Ελλάδα, και με δική του παρότρυνση, αποφάσισε να κάνει το βήμα στο Ebay.

lois-curtis-4

Η ίδια περιέγραφε τον εαυτό της με αρκετό χιούμορ ως «γυναίκα που φορά μέγεθος 10 σε ρούχα» «με ωραίο σώμα και αίσθηση του χιούμορ» η οποία μαγειρεύει και καθαρίζει αλλά «χωρίς εγγυήσεις καθώς μερικές φορές αρπάζουν τα νεύρα της».

lois-curtis-5

Μαζί με την αγγελία ανέβασε στο Ebay και φωτογραφίες της, από τις επισκέψεις της στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς κανένας Έλληνας δεν εμφανίστηκε οπότε αποφάσισε να την κατεβάσει. Πάντως είχε προσφορές από τόσο μακριά όσο η Αυστραλία και το Πουέρτο Ρίκο, με τη μεγαλύτερη να φθάνει τις 205 λίρες, κάτι αρκετά κολακευτικό όπως δήλωσε.

lois-curtis-2

Παρότι όμως η αγγελία κατέβηκε, συνεχίζει να λαμβάνει προσφορές από διαφόρους, π.χ. ένας από τις ΗΠΑ τη διαβεβαίωσε πως είναι έτοιμος με την πιστωτική κάρτα του για να ποντάρει.

Η ίδια εξακολουθεί να λατρεύει την Ελλάδα και έχει γίνει φίλη με μια οικογένεια από την Κέρκυρα στην περιοχή Κάβος, που έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία μένει. Μάλιστα δηλώνει πως τους θεωρεί «δεύτερη οικογένεια της», ενώ ήταν ένας από τους γιούς της οικογένειας που της πρότεινε την αγγελία.

lois-curtis-3

Πάντως όπως δηλώνει το ξανασκέφτεται να ανεβάσει την αγγελία πάλι, αλλά αυτή τη φορά με σαφή διευκρίνιση ότι ζητά προσφορές αποκλειστικά από Έλληνες, από έναν «όμορφο, σκληροτράχηλο Έλληνα, ένα τύπο που όλοι οι γυναίκες αναζητούν».

Εμείς τι να πούμε Lois; Μακάρι να το βρεις το παλικάρι σου!



Spread the love