Spread the love


Ο λόγος για το άτυχο κουτάβι με το όνομα Πασκάλ, που κάτι παιδιά για να κάνουν πλάκα τον μπουγέλωσαν με κόλλα και τον άφησαν να περιφέρεται κολλώντας πάνω στο τρίχωμά του χόρτα και σκουπίδια και χώμα. Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση, που από άτυχο κουτάβι έγινε ένα σκυλί που δέχεται αγάπη.

Ο Πασκάλ, το άτυχο -τυχερό κουτάβι, σώθηκε από την αγάπη ανθρώπων που τον ανακάλυψαν να περιφέρεται στους δρόμους, και αποδείχτηκε πολύ χειρότερα από ό, τι νόμιζαν ότι ήταν.

Οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη για να αφαιρέσουν από πάνω του το στρώμα κόλλας που είχε γίνει παχύ σαν τσιμέντο, και ανακάλυψαν ότι ένα από τα αυτιά του πήγε νεκρωθεί επειδή η ροή του αίματος παρεμποδίζεται από το παχύ στρώμα κόλλας.

Ο Πασκάλ έχει τις αισθήσεις του, αν ένιωθε πολύ πόνο από αυτό που του συνέβαινε.

Αισθανθήκαμε σφίξιμο στο στομάχι όταν είδαμε τις πρώτες του φωτογραφίες, αλλά και από την σκληρότητα του των παιδιών.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε τους γιατρούς να δίνουν μεγάλο αγώνα για την σωτηρία του άτυχου σκύλου, αλλά τελικά τα κατάφεραν.

Ο Πασκάλ αποδείχθηκε ότι είχε θέληση για ζωή, αφού είναι γενναίο αγόρι αλλά σωματικά ήταν πολύ καταπονημένος.

Οι γιατροί που το φροντίζουν ανέφεραν ότι «τον έσωσαν με ομοιοπαθητικά φάρμακα, και δεν θα αφήσουν τον Πασκάλ να περάσει αυτή την διαδικασία μόνος του. Θα κάνουμε τα πάντα μέχρι να αναρρώσει πλήρως»..

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε περισσότερα εδώ: facebook



Spread the love