Spread the love


Στον πλανήτη του Διαδικτύου είσαι ότι φαίνεσαι. Και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους ο Dan Bilzerian, ο πιο ασύδοτος playboy που έχει πετύχει να έχει 20 εκατομμύρια followers στο Instagram του!

Συνέχως με πανέμορφες γυμνές γυναίκες γύρω του, με σπόρ πανάκριβα αυτοκίνητα, με όπλα κάθε διαμετρήματος, να κάνει κάθε λογής παλαβομάρα και να την αναμεταδίδει online. Αυτός είναι ο Dan Bilzerian, ή τουλάχιστον αυτή είναι η εικόνα που πλασάρει ενθουσιάζοντας τα εκατομμύρια οπαδούς του. Αυτούς που βλέπουν στον Dan το απόλυτο όνειρο της καταναλωτικής και ερωτικής φαντασίωσης της εποχής, με βασικό σύνθημα “έχω πολλά λεφτά, μπορώ να κάνω τα πάντα”.

Είναι τόσο πλούσιος όσο λέει; Κανείς δεν ξέρει. Το σίγουρο είναι πως πολλά από τα χρήματα του προέρχονται από τον πατέρα του, έναν καταδικασμένο για απάτη χρηματιστή της Wall Street. Ο ίδιος ο Dan Bilzerian λέει πως κερδίζει εκατομμύρια δολάρια από το πόκερ (πράγματι είναι επαγγελματίας παίκτης) αλλά αυτό το αμφισβητούν πολλοί. Κανείς δεν είναι σίγουρος αν του ανήκουν πραγματικά οι βίλες και το ιδιωτικό τζετ με το οποίο ποζάρει, ή απλά τα νοικιάζει.

Πάντως ένα είναι σίγουρο: Ο Dan, αρμένικης καταγωγής, έχει πετύχει να τον παρακολουθούν όλοι και με κάθε τρόπο. Ποστάρει τα όργια του, τα στοιχήματα του, με προκλητικές πολλές φορές λεζάντες, με μια φιλοσοφία “ζήσε το σήμερα”. Ο ίδιος έχει ήδη 3 καρδιακές προσβολές στο ενεργητικό του από τις καταχρήσεις (είναι μόλις 32 ετών), κάποτε προσπάθησε να γίνει SEAL (οι διάσημες ειδικές δυνάμεις του Αμερικανικού Ναυτικού), δεν τελείωσε ποτέ το πανεπιστήμιο, δεν έχει μόνιμη δουλειά, δεν ξέρει κανείς τι θα κάνει την επόμενη μέρα. Οπως είπε κάποτε -και ίσως αυτό είναι το μόνο ειλικρινές- “σαν παιδί δεν μου έδινε μεγάλη σημασία ο πατέρας μου”.

Δείτε τον στον instagram και διασκεδάστε με μερικά από τα οργιώδη βίντεο και φωτογραφίες που συνεχώς ανανεώνει.



 



Spread the love