Spread the love


H Kim Kardashian κάπου πρέπει να διδάξει marketing. Καθώς έχει καταφέρει να μετατρέψει τον εαυτό της σε προιόν. Και μάλιστα απίστευτα επιτυχημένο καθώς βγάζει άπειρα εκατομμύρια!

Τι είναι ακριβώς το “προιόν” Kim Kardashian; Είναι μια προσωπικότητα της εποχής του διαδικτύου η οποία έχει γίνει διάσημη ακριβώς γιατί προβάλλει τον εαυτό της με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία (συνήθως με ελάχιστα ρούχα), παίζοντας με την ανάγκη του παγκόσμιου κοινού να έχει μια προσωπική του ηρωίδα; Είναι μια πανέξυπνη γυναίκα που είδε τρόπο να μετατρέψει την εικόνα σε χρήμα; Είναι όλα μαζί; Κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Kim χωρίς να έχει κάποιο ταλέντο, ιδιαίτερη παιδεία ή επιτυχία σε κάτι συγκεκριμένο, ξέρει να πουλάει.

Το πιο μεγάλο της προιόν είναι ένα παιχνίδι για κινητά με την ίδια ως πρωταγωνίστρια ένω έχει και σειρές από ρούχα και αξεσουάρ. Και στα τελευταία έχει κάνει πάλι την έκπληξη καθώς πουλά τον εαυτό της, και ειδικά τους σήμα-κατατεθέν γλουτούς της! Έτσι έχει κυκλοφορήσει στο ιντερνετικό της store μια σειρά από προιόντα από φορτιστή για κινητά, έως θήκη για κινητά αλλά και μπλουζάκια και αρωματικά χώρου με σήμα, τι άλλο, τον περίφημο “πωπό” της.

Τι να πούμε, βγάζουμε το καπέλλο στην ιδέα και αναμένουμε την επόμενη επιτυχία της στο αχανή αλλά τόσο επιφανειακό κόσμο του διαδικτύου!

 

 



Spread the love