Spread the love


Στο στόχαστρο της ιταλικής αστυνομίας βρίσκεται ένας ιερέας μετά από καταγγελίες ότι οργάνωνε όργια και εξέδιδε γυναίκες. Τρεις ενορίτισσες κατήγγειλαν τον 48χρονο ιερωμένο στην αστυνομία, η οποία κατάσχεσε ποικιλία σεξουαλικών βοηθημάτων και βίντεο, όπου καταγράφονται όργια σε εγκαταστάσεις του ενοριακού ναού του Σαν Λαζάρο.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι προωθούσε στην πορνεία κάποιες απ’ τις ερωμένες του μέσω του Διαδικτύου, ενώ τις συνόδευε σε κάμπινγκ γυμνιστών κι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων στο «Cap d’ Agde» στις νότιες ακτές της Γαλλίας.

ιερέας

Οι πρώτες καταγγελίες εις βάρος του 48χρονου έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στον τοπικό επίσκοπο, αλλά οι οικείες εκκλησιαστικές αρχές δεν αποτάθηκαν στην αστυνομία λέγοντας ότι δεν έχουν ολοκληρώσει την έρευνά τους.

ιερέας

Ειδησεογραφικός ιστότοπος αναφέρει ότι ο Κόντιν βρίσκεται στην Κροατία για διακοπές με την οικογένειά του και σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πάντοβα, Πάολο Τονίν «προσπαθούν να τον προστατέψουν εκεί απ’ την κατακραυγή».

ιερέας

Οι σχετικές καταγγελίες έγιναν από γυναίκες της ενορίας στον τοπικό επίσκοπο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο οι εκκλησιαστικές αρχές δεν προέβησαν στην ανάλογη ενημέρωση στην αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι διενεργούσαν τη δική τους έρευνα.

ιερέας

Μία από τις ερωμένες του ιερέα, ετών 49, δήλωσε στην εφημερίδα «Il Mattino di Padova» ότι «μου έστελνε σωρεία μηνυμάτων. Μου τηλεφωνούσε. Μου έλεγε ή μου έγραφε «Είμαι ευτυχισμένος όταν είμαι μαζί σου.

ιερέας

Υπήρχαν πολλές γυναίκες γύρω του. Δεν το κατάλαβα αρχικά, αλλά αργότερα», προσθέτοντας ότι «κάναμε σεξ στο πρεσβυτέριο όλες τις ώρες: πρωί, απόγευμα, βράδυ».

ιερέας

Ο ιερέας δεν έχει συλληφθεί, ωστόσο έχει απομακρυνθεί προσωρινά από τα καθήκοντά του. Σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου έφυγε από την Ιταλία και πήγε στην Κροατία.

ιερέας



Spread the love