Spread the love


Πως μπορεί να πάει κανείς προς την τελευταία του κατοικία και να αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις; Με στεφάνια, φιλαρμονικές, και χιλιάδες να κλαίνε; Στην Ταιβάν πάντως έχουν άλλη άποψη και έκαναν την θλίψη γλέντι. Και τι γλέντι, με pole dancers!

O Tung Hsiang ήταν ένας τοπικός πολιτικός στην κομητεία Chiayi στη Νότια Ταιβάν. Και πριν από λίγες μέρες ήρθε δυστυχώς η “μεγάλη ώρα” και αποχαιρέτησε τον κόσμο στα 76 του. Μέχρι εδώ τίποτε το παράξενο. Ο γιός του όμως, αποφάσισε να κάνει στο πατέρα μια κηδεία αξέχαστη καθώς οπως είπε “λάτρευε τη ζωή”. Και επιστράτευσε 50 pols dancers, πραγματικές κούκλες, οι οποίες χόρευαν πάνω σε 50 “φτιαγμένα” τζιπ!

Φυσικά το πλήθος κατά τη διάρκεια της πομπής παραληρούσε με το θέαμα. Το οποίο δεν σταματούσε στα κορίτσια, αλλά είχε, σε μια πομπή χιλιομέτρων, παραδοσιακές ορχήστρες, ομάδες κρουστών, πάνω από 100 πολυτελείς λιμουζίνες και βέβαια όλη την τοπική πολιτική ηγεσία. (Στη φωτό ο Tung είναι ο δεύτερος από αριστερά).

Το θέαμα όπως μπροείτε να δείτε και στα βίντεο ήταν εντυπωσιακό, λιγάκι γκροτέσκο, αλλά όπως και νάχει θα μείνει αξέχαστο. Και τι καλύτερη κηδεία λοιπόν για τον Tung, από το να τον θυμούνται όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις, έστω από την ημέρα της “αναχώρησης” του, να προσφέρει μόνο κέφι στους συμπολίτες του!

 



Spread the love