Spread the love


Νέα Μόδα: Δεν φαντάζεστε τι βάζουν στον κόλπο και το πέος τους

Να αναζωογονήσει, όχι μόνο τα κύτταρα των γεννητικών οργάνων, αλλά και τη σεξουαλική τους ζωή, υπόσχεται στους τολμηρούς, με μια πρωτοποριακή θεραπεία, ένα spa στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι υπεύθυνοι του spa έχουν βάλει σκοπό να «γκρεμίσουν» όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα περί αισθητικής και σεξουαλικής διέγερσης, καθώς – όπως υποστηρίζουν – μπορούν να δώσουν πνοή στα γεννητικά σας όργανα, ανανεώνοντας τα εμφανισιακά (σ.σ. συγκεκριμένα τα κάνουν πιο… όμορφα*, ό,τι και να σημαίνει αυτό, μην ζητάτε περισσότερες λεπτομέρειες) και αυξάνοντας τα επίπεδα των ενδορφινών στον οργανισμό.

Πώς; Καταψύχοντας τα γεννητικά όργανα!

Νέα μόδα: Η κρυοθεραπεία αυτή του Ainscow Spa, ονομάστηκε «Love Mist» και είναι διαθέσιμη, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, ωστόσο όπως τονίζουν οι ειδικοί, μπορεί να γίνει μόνο από εκπαιδευμένους επαγγελματίες, γι ‘αυτό μην προσπαθήσετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας στο σπίτι!

Γιατί όπως και να έχει εξάλλου, πρέπει να ξέρεις πώς να βάλεις υγρό άζωτο (μέσω παγωμένων ατμών στους -160 βαθμούς Κελσίου) στα απόκρυφα σημεία σου και μετά από μισή ώρα να μην δεις κρυοπαγήματα, αλλά θαύματα!

«Όταν η θερμοκρασία υπό το μηδέν καλύπτει το δέρμα, η απότομη πτώση της θερμότητας διεγείρει τους υποδοχείς της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να μεταδίδει μηνύματα σε όλο το σώμα και τα αιμοφόρα αγγεία να υφίστανται ”αγγειοσυστολή”», εξηγεί ένας από τους εμπνευστές της ιδέας, συμπληρώνοντας: «αυτό παράγει μια ταχύτερη ροή στο αίμα και αυξάνει τα επίπεδα ενδορφίνης».

*Όσο για την εμφάνιση που ευλόγως αναρωτηθήκατε «πώς στο καλό μπορεί να την αλλάξει;»;

«Ενώ το δέρμα συνεχίζει να αισθάνεται το ”πάγωμα”, το σώμα στέλνει συνεχώς μηνύματα στον εγκέφαλο. Αυτοί οι ”αγγελιαφόροι” στην ουσία λένε στον εγκέφαλο αν υπάρχει κάποια βλάβη στους ιστούς, έτσι ώστε να την επισκευάσει. Αυτό σε συνδυασμό με την άμεση διέγερση των ενδορφινών, δημιουργούν μια πιο σφιχτή, νεανική, καθαρή και ζωντανή εμφάνιση του δέρματος και της περιοχής των γεννητικών οργάνων μέσω της ενίσχυσης του κολλαγόνου», καταλήγει ένας από τους υπεύθυνους του spa.

Νέα μόδα: Το κόστος μιας θεραπείας για… δοκιμή πάντως κάθε άλλο παρά απαγορευτικό είναι αφού ανέρχεται στις 50 λίρες, κάτι λιγότερο από 60 ευρώ δηλαδή.

Νέα μόδα

 

Διαβάστε για το πέος, για τον κόλπο, για το σεξ

 

 

 



Spread the love