Spread the love


Η αποκάλυψη του Mr. Facebook που θα συζητηθεί

Σε μία ευχάριστη ανακοίνωση προχώρησε ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε την Πέμπτη ότι εκείνος και η σύζυγός του περιμένουν το δεύτερο τους παιδί.

«Η Priscilla και εγώ είμαστε ευτυχείς να μοιραστούμε πως περιμένουμε ένα ακόμη κοριτσάκι!

 Μετά τη δύσκολη εμπειρία μας με τη Max δεν ήμασταν σίγουροι τι να περιμένουμε ή εάν θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε κι άλλο παιδί. Όταν μάθαμε πως είναι και πάλι έγκυος, η πρώτη μας σκέψη ήταν να είναι υγιές το παιδί. Το επόμενο που ήλπιζα ήταν να είναι κορίτσι. Δεν μπορώ να σκεφτώ σπουδαιότερο δώρο από το να έχει μία αδερφή η Max και είμαι χαρούμενος που και η ίδια και το νέο μας παιδί θα έχει η μία την άλλη.

Μεγάλωσα με τρεις αδερφές οι οποίες μου έμαθαν να μαθαίνω από έξυπνες και δυνατές γυναίκες. Δεν ήταν απλά οι αδερφές μου αλλά οι καλύτερές μου φίλες. Έχουν γράψει βιβλία και έχουν διαπρέψει σε μουσική, performance, αθλήματα, μαγειρική… Μου έδειξαν πώς να τις ανταγωνίζομαι και στη συνέχεια γελούσαμε όλοι μαζί.

Η Priscilla μεγάλωσε με δύο αδερφές και της έμαθαν τη σημασία της οικογένειας, της έγνοιας για το συνάνθρωπο και τη σημασία της σκληρής δουλειάς. Στήριξαν η μία την άλλη όσο πήγαιναν πανεπιστήμιο, αλλά και στην πορεία τους στη φαρμακευτική….
Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τη μικρή μας και κάνουμε το παν για να μεγαλώσουμε μία ακόμη δυνατή γυναίκα».

Εκτός από το ότι περιμένει το δεύτερο του παιδί ο Mr Facebook πήρε και το πτυχίο του από το Χάρβαρντ.

Έχει περάσει μια δεκαετία από την μέρα που ο Μαρκ Ζάκερμπεγκ εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ για να δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του κόσμου και να γίνει δισεκατομμυριούχος.

 

Επειδή κάθε μεγάλο επίτευγμα συνήθως έχει και μια θυσία, ο ιδρυτής του Facebook δεν τελείωσε ποτέ το πανεπιστήμιο και δεν πήρε ποτέ πτυχίο στην πληροφορική. Όμως ποτέ δεν είναι αργά.

Το Χάρβαρντ λοιπόν έκανε γνωστό ότι ο δισεκατομμυριούχος ‘πατέρας’ του Facebook θα παραλάβει το τιμητικό του πτυχίο και θα εκφωνήσει τον εναρκτήριο λόγο στην τάξη του πανεπιστημίου για το 2017.

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός, ο Ζάκερμπεργκ δημιούργησε ένα βίντεο με τον Μπιλ Γκέιτς ο οποίος φέρει πρώτος τον τίτλο του φοιτητή που παράτησε -επίσης- το Χάρβαρντ το 1975 για να ιδρύσει την Microsoft και να γίνει ο πιο πλούσιος άνδρας στον κόσμο.

Finally heading back to school.

Δημοσιεύτηκε από Mark Zuckerberg στις Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Δείτε τον Μαρκ Ζούγκεμπεργκ στο facebook, το  twitter και το instagram



Spread the love