Spread the love


Αστυνομική επιχείρηση και συλλήψεις για τον Μακελάρη του Λονδίνου. Μυστήριο με την ταυτότητα του δράστη της επίθεσης.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ταυτότητας του δράστη που σκόρπισε τον θάνατο το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το κτίριο που στεγάζει το βρετανικό κοινοβούλιο και στη γέφυρα του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο, όπως μετέδωσε ο Ισαάκ Καρυπίδης μιλώντας στον Realfm 97,8.

Οι βρετανικές Αρχές δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει την ταυτότητα του δράστη και οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ για την καταγωγή του άνδρα είναι ακόμα συγκεχυμένες.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει το συμβάν ως τρομοκρατική επίθεση, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο δράστης συνδέεται με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ή εάν επρόκειτο για μοναχικό λύκο.

Η βρετανική αστυνομία πραγματοποιεί επιδρομή σε κατοικία στο Μπέρμιγχαμ στο πλαίσιο της έρευνας για τη χθεσινή επίθεση στο κοινοβούλιο στο Λονδίνο, μετέδωσαν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το δίκτυο Sky News μετέδωσε πως έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις στο Μπέρμιγχαμ.

Η βρετανική αστυνομία πραγματοποίησε στη διάρκεια της νύκτας επιδρομή σε κατοικία στο Μπέρμιγχαμ, μερικές ώρες μετά την ισλαμιστικής εμπνεύσεως επίθεση στο Λονδίνο που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους και στον δράστη, αναφέρουν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Press Association και το τηλεοπτικό δίκτυο συνεχούς ενημέρωσης Sky, η επιχείρηση της αστυνομίας συνδεόταν με τον δράστη της επίθεσης. Η αστυνομία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πως η επιχείρηση είχε σχέση με την επίθεση.

Σύμφωνα με τον Sky, πολλά πρόσωπα συνελήφθησαν στη διάρκεια της επιχείρησης αυτής.

Δείτε το site του SKY News

 



Spread the love