Spread the love


Όσκαρ: Ο γκαφατζής είχε δύο φακέλους και ήταν συνέχεια στο Τwitter

Το πως ο υπεύθυνος των Όσκαρ οδηγήθηκε στην γκάφα του αιώνα φαίνεται να κατέγραψε η κάμερα του φωτογράφου Άντριου Γουόκερ, ο οποίος απαθανάτισε τις τελευταίες του κινήσεις  πριν δώσει στον Γουόρεν Μπίτι και την Φέι Ντάναγουεϊ την κάρτα με το λάθος όνομα της Καλύτερης Ταινίας.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες- ντοκουμέντο ο υπεύθυνος Μπράιαν Κάλιναν κρατά στο χέρι του δύο φακέλους και όχι έναν όπως θα έπρεπε.

Όσκαρ Όσκαρ

Το λάθος που του κόστισε

Κι ενώ ο Γουόρεν αγκαλιάζει τον Κέισι Άφλεκ, ο οποίος προηγουμένως είχε πάρει Όσκαρ του Ά Ανδρικού ρόλου και ετοιμάζεται να βγει στην σκηνή, ο υπεύθυνος έχει ακόμη στα χέρια του δύο κάρτες και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, ο Γουόρεν παίρνει (όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων) τον λάθος φάκελο και μετά από μία βαθιά ανάσα ανεβαίνει πάνω στην σκηνή με την Φει Ντάναγουέϊ.

Όσκαρ

Η εμμονή με το κινητό του

Πάντως τα social media του υπεύθυνου της «Οσκαρικής» γκάφας «μαρτυρούν» πως ο ίδιος είχε το νου συνέχεια στο κινητό, καθώς όχι μόνο το κρατούσε συνεχώς στα χέρια του, αλλά και λίγα λεπτά πριν ανακοινωθεί το λάθος όνομα, εκείνος έβγαζε φωτογραφία στο Twitter την Έμμα Στόουν να κρατάει το Όσκαρ.

Το τραγικό λάθος έγινε τρία λεπτά αφ΄ότου ο Κάλιναν ανέβασε στο Twitter την φωτογραφία της Έμμα Στόουν, με τους παρουσιαστές να διαβάζουν το λάθος όνομα και να δίνουν το Όσκαρ της καλύτερης ταινίας στο La La Land.

Όσκαρ Όσκαρ

Τι έκανε ο γκαφατζής μόλις κατάλαβε το λάθος του

Ο μάνατζερ στα backstage που παρατηρούσε τον Κούλιναν δήλωσε σε συνέντευξή του στα Βρετανικά μέσα πως μόλις ανακοινώθηκε το λάθος όνομα, ο επικεφαλής της PwC δήλωσε «Είναι η λάθος απάντηση, είναι η λάθος απάντηση, δεν είναι αυτή η ταινία».

Ο Τόμας ανέφερε πως ο Κούλιναν δεν πανικοβλήθηκε μόλις κατάλαβε ότι έγινε  λάθος, αλλά προσπάθησε να δει με τους συναδέλφους του τι ακριβώς συνέβη.

Όσκαρ

«Μας φάνηκε πως πήρε πολύ χρόνο μέχρι να καταλάβουν ότι έγινε λάθος», ανέφερε ο μάνατζερ.

Πάντως «φταίχτης» μπορεί να έβγαζε φωτογραφίες όλη τη νύχτα, αλλά μετά το λάθος ο ίδιος διέγραψε την φωτογραφία με την Έμμα Στόουν.

Είχε δηλώσει πως είναι απίθανο να κάνει λάθος

Σε μία συνέντευξή του σε ένα αυστραλιανό μέσο, ο ίδιος είχε αναφέρει πως γενικά υπήρχε μία μεγάλη πίεση για να μην γίνει λάθος στην τελετή.

«Υπάρχει μεγάλη πίεση, αλλά είναι ταυτόχρονα πολύ διασκεδαστικό. Είναι μία μεγάλη νύχτα και η πίεση είναι μέρος αυτής», είχε αναφέρει.

Όπως έγινε γνωστό, οι γκαφατζίδες υπάλληλοι απολύθηκαν από την PwC, με πηγές από την εταιρία να αναφέρουν πως το λάθος ήταν εξ΄ολοκλήρου του Κούλιναν, μιας και ο θεσμός έχει εμπιστευθεί την εταιρία για 82 ολόκληρα χρόνια, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Χαρακτηριστική ήταν όμως και η δήλωση του γκαφατζή λίγες μέρες πριν την τελετή, ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα συμβεί αν γίνει κάποιο λάθος, ο ίδιος είχε απαντήσει πως θα προσπαθούσε να διασφαλίσει πως ο σωστός νικητής θα το μάθαινε πολύ γρήγορα, χαρακτηρίζοντας την περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο ως… απίθανη.

Όσκαρ Όσκαρ

Δείτε πληροφορίες για τα Όσκαρ μέχρι στο wikipedia.org

 

 

 

 

 



Spread the love