Spread the love


Ποντίκι σταμάτησε αεροπλάνο στο Χίθροου!

Ένα ποντίκι που εντοπίστηκε σ’ ένα Boeing 777 προκάλεσε τεράστια προβλήματα στους επιβάτες που ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν απ’ το αεροδρόμιο Χήθροου του Λονδίνου προς τις ΗΠΑ.

Η πτήση BA285 της British Airways με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο ακυρώθηκε, μολονότι οι επιβάτες είχαν ήδη δέσει τις ζώνες τους και περίμεναν την απογείωση.

Κι αυτό επειδή είναι γνωστό ότι τα ποντίκια ροκανίζουν τα καλώδια και ως εκ τούτου το αεροσκάφος έπρεπε να περάσει από λεπτομερή έλεγχο προτού πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσει το ταξίδι.

Ο λογαριασμός για τον εθνικό αερομεταφορέα της Βρετανίας ήταν τσουχτερός γιατί αναγκάστηκε να αγοράσει γεύμα για τους 200 επιβάτες μέχρι να βρεθεί άλλο αεροσκάφος – το οποίο αναχώρησε τελικά με τέσσερις ώρες και 16΄καθυστέρηση.

Εκπρόσωπος της British Airways σχολίασε πάντως με χιούμορ: «με τόσο καλό σέρβις και τέτοιες ανταγωνιστικές τιμές ξέρουμε ότι σχεδόν όλοι θέλουν να πετάξουν μαζί μας μέχρι το Σαν Φρανσίσκο. Αλλά σ’ αυτή την περίπτωση αναγκαστήκαμε να στείλουμε πίσω στην πύλη έναν πολύ μικρό πελάτη. Όλοι οι επιβάτες που έχουν διαβατήρια είναι τώρα εν πτήσει προς την Καλιφόρνια και λυπούμαστε για την καθυστέρηση.»

Δείτε το site της British Arways

Δείτε πληροφορίες για τα boeing αεροσκάφη στο wikipedia.org και το site 

ποντίκι

 

 



Spread the love