Spread the love


Αυτό είναι το επίσημο πορτρέτο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Χιλιάδες φλας έχουν ανάψει για χάρη της Μελάνια Τραμπ.

Χιλιάδες φλας έχουν ανάψει για χάρη της Μελάνια Τραμπ. Τώρα, έπειτα από 2 μήνες στο «θρόνο» της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ έχει το δικό της επίσημο πορτρέτο.

Ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία, όπου απεικονίζεται το πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ. Πιο σοβαρή, σίγουρα λαμπερή και με δυναμική στάση, η Μελάνια Τραμπ, μοιάζει πιο σίγουρη για τη θέση της ως Πρώτη Κυρία.

Σε δήλωσή της, μάλιστα, που συνοδεύει τη φωτογραφία, αναφέρει σχετικά «Με τιμά το ότι υπηρετώ το ρόλο της Πρώτης Κυρίας και αδημονώ να εργαστώ για χάρη των Αμερικανών, στα χρόνια που θα ακολουθήσουν».

Δείτε την Μελάνια Τραμπ στο Facebook, το Twitter

Αυτό είναι το επίσημο πορτρέτο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Χιλιάδες φλας έχουν ανάψει για χάρη της Μελάνια Τραμπ.

Πάνω από 470.000 άνθρωποι θέλουν να στείλουν με το… ζόρι τη Μελάνια Τραμπ στον Λ. Οίκο

Η Μελάνια Τραμπ αποφάσισε μεν να μείνει στη Νέα Υόρκη και να μην ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Ουάσινγκτον έπειτα από την ορκωμοσία του προέδρου, αλλά οι πολίτες έχουν διαφορετική άποψη.

Περισσότεροι από 470.000 άνθρωποι θέλουν να στείλουν την Πρώτη Κυρία με το… ζόρι στον Λευκό Οίκο. Τόσοι έχουν υπογράψει έως τώρα τη διαδικτυακή αίτηση, που καλεί την Μελάνια Τραμπ είτε να μετακομίσει εκεί, είτε να πληρώσει η ίδια για την προστασία της, στον Trump Tower όπου ζει με τον γιο της, Μπάρον.

Ήδη η σχετική αίτηση έχει επιδοθεί σε γερουσιαστές, που καλούνται να αναλάβουν δράση, αν και πρόκειται κυρίως για μία συμβολική κίνηση.

Πάντως, πολλοί από όσους έχουν υπογράψει εκφράζουν και την έντονη δυσαρέσκειά τους γιατί πιστεύουν ότι πρόκειται για… πεταμένα λεφτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Washington Post τον προηγούμενο μήνα η Μυστική Υπηρεσία ζήτησε επιπλέον κονδύλι 60 εκατ. δολαρίων για την προστασία του Ντόναλντ Τραμπ και της οικογένειάς του. Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, το κόστος για την προστασία της Μελάνια Τραμπ και του Μπάρον κυμαίνεται μεταξύ 127.000 και 146.000 δολάρια την ημέρα.

«Γιατί πρέπει ο Αμερικανός φορολογούμενος να σηκώνει το βάρος για την ασφάλειά της μακριά από τον Λευκό Οίκο;», έγραψε ένας από τους πολίτες που υπέγραψαν. «Αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να πηγαίνουν για ένα καλύτερο σύστημα Υγείας και Παιδείας. Θα έπρεπε να επενδυθούν σε όλους τους Αμερικανούς», σχολίασε άλλος.

Μάλιστα, αρκετοί ενθαρρύνουν τον Μπάρον Τραμπ να πάρει μεταγραφή σε σχολείο στην Ουάσινγκτον. Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει πως η σύζυγος και ο μικρότερος γιος του θα μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς.

 

 

 

 

 

 



Spread the love