Spread the love


Έβγαλε selfie με την άπιστη σύντροφο του και τον εραστή της. Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Τέξας.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν άνδρα από το Τέξας επιστρέφοντας στο σπίτι του καθώς βρήκε τη σύντροφο του να κοιμάται και δίπλα της βρισκόταν ένας άλλος άνδρας.

selfie

Ο Duston Holloway αντί να ζητήσει εξηγήσεις από τη σύντροφο του αποφάσισε να απαθανατίσει την προδοσία της βγάζοντας την φωτογραφίες με τον παράνομο δεσμό της. Σε μία από αυτές πόζαρε και ο ίδιος στον φακό με φόντο το παράνομο ζευγάρι.

selfie

Στη συνέχεια αποφάσισε να ανεβάσει τις συγκεκριμένες εικόνες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τις οποίες και συνόδευσε με το σχόλιο: «Όταν γυρνάς σπίτι και βρίσκεις έναν άλλο άνδρα στο κρεβάτι σου με την αγαπημένη σου. Οι καλοί άνδρες αξίζουν καλές γυναίκες».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι φωτογραφίες του Duston Holloway έγιναν viral και ο ίδιος έγινε αποδέκτης πλήθους σχολίων, κυρίως επαινετικών για την ψυχραιμία του.

 

Πώς θα καταλάβεις αν η σύντροφός σου σε απατά

  1. Αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στον άνθρωπό της

«Μπορεί, για παράδειγμα, να σταματήσει να είναι ιδιαίτερα ομιλητική απέναντι του -τουλάχιστον, στο βαθμό που ήταν κατά τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Ή, εναλλακτικά, φαίνεται να είναι πιο επιθετική απέναντί του σε σχέση με το παρελθόν, φτάνοντας πολλές φορές ακόμη και στο σημείο να τον προσβάλει με χαρακτηρισμούς και να τον απαξιώνει».

  1. Δυσανασχετεί για τον τρόπο που ζει

«Για την ακρίβεια, δηλώνει ολοένα και πιο συχνά ότι έχει “χάσει” πράγματα, χρόνο. Ότι έχει “χαραμίσει” τη ζωή της».

  1. Δικαιολογεί όσους χωρίζουν

«Όποτε της δοθεί η ευκαιρία σε κάποια κουβέντα, υποστηρίζει την επιλογή ατόμων του κύκλου της ή ακόμη και διαφόρων “διασήμων” ζευγαριών να χωρίσουν ή να πάρουν διαζύγιο».

  1. Φαίνεται να είναι μονίμως αφηρημένη

«Η εντύπωση που δημιουργεί στους οικείους της είναι ότι μονίμως κάτι την απασχολεί αλλά και ότι αδυνατεί να συγκεντρωθεί σε κάποια συζήτηση».



Spread the love