Spread the love


Εισβολή των Femen σε ομιλία της Λεπέν στο Παρίσι, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας. Η έγκαιρη επέμβαση των ανδρών ασφαλείας  απέτρεψε την γυναίκα από το να αποκαλύψει το μήνυμα που είχε γραμμένο στο στήθος της.

Εισβολή των Femen σε ομιλία της Λεπέν στο Παρίσι, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας. Η έγκαιρη επέμβαση των ανδρών ασφαλείας την απέτρεψε από το να αποκαλύψει το μήνυμα που είχε γραμμένο στο στήθος της.

Δύο μέλη της οργάνωσης Femen διέκοψαν για λίγα δευτερόλεπτα την χθεσινή ομιλία της Μαρίν Λεπέν στο Παρίσι, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

 Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μια γυναίκα, η οποία είχε στα χέρια της λουλούδια, προσπάθησε να φτάσει ακριβώς μπροστά από την επικεφαλής του Ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου με σκοπό να βγάλει την μπλούζα της.

Η έγκαιρη επέμβαση των ανδρών ασφαλείας την απέτρεψε από το να αποκαλύψει το μήνυμα που είχε γραμμένο στο στήθος της.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Γαλλίδας πολιτικού επενέβησαν άμεσα και μια ώρα αργότερα, όταν μια δεύτερη γυναίκα, έχοντας αποκαλύψει το στήθος της φώναξε σύνθημα.

Σχολιάζοντας το διπλό περιστατικό, η Μαρίν Λεπέν είπε ότι «αυτοί οι ακροαριστεροί δεν στέκουν καλά. Διακόπτουν τη μόνη γυναίκα που υπερασπίζεται τις γυναίκες».

Πάντως, στον λογαριασμό της στο Twitter η οργάνωση προειδοποίησε για νέα… χτυπήματα.

https://youtu.be/qXchQyo6ZmU



Spread the love