Spread the love


Η διαφορά ηλικίας μεταξύ του Εμανουέλ Μακρόν και της Μπριζίτ Μακρόν (24 χρόνια μεγαλύτερη) απασχολεί ακόμη τα γαλλικά ΜΜΕ. Δημοσιογράφος αποκαλεί τον Μακρόν «γεροντόφιλο. Σάλος στη Γαλλία.

Ο πολιτικός συντάκτης και έμπειρος δημοσιογράφος του καναλιού BFMTV, Éric Brunet, είναι ένας από αυτούς που ενδιαφέρεται για το θέμα. Καλεσμένος στο πλατό πολιτικής εκπομπής στο κανάλι C8, συνέκρινε τον Εμανουέλ Μακρόν με τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

«Μεταρρυθμιστές, νέοι και οι δύο …Έχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους. Και, επιπλέον, είναι γεροντόφιλοι και οι δύο», είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος, γνώστης της γαλλικής πολιτικής.

Μακρόν

Έκανε έτσι αναφορά στην διαφορά 24 ετών μεταξύ Εμανουέλ και Μπριζίτ, αλλά και στο γεγονός ότι η Ζοζεφίνα, η σύζυγος του Ναπολέοντα ήταν 6 χρόνια μεγαλύτερή του.

Μακρόν

Η παρατήρησή του πάγωσε το τηλεοπτικό πλατό και έκανε τους άλλους καλεσμένους της εκπομπής να αναπηδήσουν. Η τραγουδίστρια Izia Higelin, η παρουσιάστρια Sophie Davant και ο κωμικός ηθοποιός και σεναριογράφος Laurent Baffie εξέφρασαν την ενόχλησή τους με την παρατήρηση περί γεροντοφιλίας.

«Μα έκανα πλάκα!» δικαιολογήθηκε ο Éric Brunet.

«Ολοι κωμικοί κάνουν πολύ πλάκα για αυτό το θέμα, είναι πολύ εύκολο. Αλλά ο τρόπος που το κάνατε εσείς είναι απαράδεκτος και δεν είναι αστείο», του απάντησε ο Laurent Baffie.

«Γιατί, εσείς είστε αστείος;» αντεπιτέθηκε ο δημοσιογράφος. «Αυτό είναι η προεδρία του: δίνουμε πιστοποιητικά ποιος είναι αστείος και ποιος δεν είναι», πρόσθεσε, σε εχθρικό ύψος.

Στο τέλος της εκπομπής, ο Eric Brunet ζήτησε συγγνώμη για το κακό αστείο του, αλλά δέχτηκε απίστευτες επιθέσεις στα γαλλικά social media:

Μακρόν Μακρόν

«Είστε ξινός για να μιλάτε έτσι για την σύζυγο του Προέδρου, ή ζηλιάρης. Είναι καλύτερα να είσαι γεροντόφιλος παρά ηλίθιος κύριε Brunet», γράφει ένας.

«Ντροπή στον Eric Brunet να αποκαλεί τον Μακρόν γεροντόφιλο, ποιός νομίζει ότι είναι; Η Μπριζίτ είναι μια καταπληκτική γυναίκα!! Ο έρωτας δεν έχει ηλικία!!!», γράφει άλλος χρήστης.

Δείτε τον Μακρόν στο Facebook και το Twitter

Δείτε και άλλα θέματα για τον Μακρόν στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)



Spread the love