Spread the love


Τι κοινό μπορεί να έχει ένα κατοικίδιο με τις βρετανικές εκλογές στις 8 Ιουνίου; Κι όμως, φαίνεται πως  ένα νέο trend έχει γίνει της μόδας στην Αγγλία, καθώς πολλοί ψηφοφόροι και φιλόζωοι βγάζουν φωτογραφίες τα κατοικίδια και ειδικά τους σκύλους έξω από εκλογικά κέντρα.

Οι πολίτες, λοιπόν, βρήκαν έναν περίεργο τρόπο να εκφράζουν την γνώμη τους στα social media σχετικά με τα τα πολιτικές εξελίξεις της χώρας, καθώς μαζί με το σχόλιο τους δημοσιεύουν και φωτογραφίες με τα κατοικίδια τους έξω από εκλογικά κέντρα.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή έχει αποκτήσει και το δικό της hashtag, το #dogsatpollingstations, δείχνοντας έτσι πως στις 8 Ιουνίου όλα τα κατοικίδια των Βρετανών θα περιμένουν υπομονετικά τα αφεντικά τους έξω από σχολεία και εκκλησίες μέχρι εκείνοι να ψηφίσουν.

σκύλους

Το hashtag χρησιμοποιήθηκε και το 2016 όταν έγινε δημοψήφισμα για το Brexit, ενώ χτες οι φωτογραφίες με κατοικίδια πήραν φωτιά καθώς κάτοικοι από την Ουαλία, την Βρετανία και την Σκωτία πήγαν στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν για την τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης τους.

σκύλους σκύλους σκύλους σκύλους σκύλους σκύλους σκύλους σκύλους σκύλους σκύλους σκύλους σκύλους σκύλους σκύλους

 



Spread the love