Spread the love


Οι γονείς του Μακρόν μιλούν για το σοκ, όταν έμαθαν ότι ο γιος τους τα έχει με τη δασκάλα του.

Το σοκ που υπέστησαν οι γονείς του Εμανουέλ Μακρόν όταν ανακάλυψαν ότι ο 16χρονος γιος τους είχε σχέση με την παντρεμένη δασκάλα του περιγράφει μία νέα βιογραφία του Γάλλου προέδρου.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο ιδιωτικό σχολείο La Providence, ότα ο Μακρόν ήταν ακόμα 15 ετών μαθητής και η κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του Τρονιέ δασκάλα του στο μάθημα υποκριτικής, έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της διαφοράς ηλικίας.

Η συγγραφέας του βιβλίου «Εμανουέλ Μακρόν: Ένας τέλειος νέος άντρας», Αν Φούλντα, μίλησε με τους γονείς του Γάλλου προέδρου για τη σχέση του με την Τρονιέ όταν εκείνη ήταν 39 ετών, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Όπως εξηγεί, οι γονείς του μαθητή τότε Μακρόν πίστευαν ότι ο γιος τους έβγαινε με την κόρη της Τρονιέ, τη Λορένς, μέχρι που η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια από έναν φίλο της οικογένειας.

Σοκαρισμένοι από την παράνομη σχέση, οι Μακρόν απομάκρυναν τον έφηβο γιο τους από το σχολείο. Η μητέρα του, Φρανσουάζ Νογκ-Μακρόν, είπε στη Φούλντα: «Απλά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Αυτό που ήταν ξεκάθαρο ήταν ότι όταν ο Εμανουέλ γνώρισε την Μπριζίτ δεν μπορούσαμε να πούμε απλά “αυτό είναι υπέροχο”».

Και προσθέτει: «Αυτό που είχε σημασία για εμένα δεν ήταν το γεγονός ότι είχε σχέση με την Μπριζίτ, αλλά το ότι ήταν ζωντανός και δεν υπήρχαν προβλήματα».

Συνειδητοποιώντας όμως ότι δεν επρόκειτο για μία φάση που απλά θα περνούσε, η μητέρα του Μακρόν λέει ότι είπε στη δασκάλα τότε Τρονιέ: «Δεν το βλέπεις; Έκανες τη ζωή σου. Αλλά δεν θα κάνει παιδιά μαζί σου».

Από την πλευρά του, ο Ζαν-Μισέλ Μακρόν, πατέρας του Γάλλου προέδρου, αποκάλυψε ότι σχεδόν έπεσε από την καρέκλα όταν έμαθε για την αγαπημένη του γιου του. «Όταν ο Εμανουέλ γνώρισε την Μπριζίτ, σίγουρα δεν είπαμε “τι υπέροχα!”».

Οι σοκαρισμένοι γονείς συνάντησαν την Τρονιέ και της ζήτησαν να μην ξαναδεί τον γιο τους μέχρι να ενηλικιωθεί, εκείνη όμως τους απάντησε ότι δεν μπορούσε να υποσχεθεί τίποτα.

Σύμφωνα με τη Φρανσουάζ Νογκ-Μακρόν, τη μεγαλύτερη κατανόηση έδειξε η μητέρα της και γιαγιά του γιου της, Μανέτ. «Η μητέρα μου, που δεν θα ανεχόταν μία τέτοια κατάσταση για τα παιδιά της, έδειξε ότι είναι πολύ πιο ανοιχτή και με κατανόηση για τις ερωτικές σχέσεις των εγγονών της», είπε.

Και οι δύο γονείς ωστόσο αρνούνται κάθε υπόνοια ότι είχαν απειλήσει να διώξουν τον γιο τους από το σπίτι και επιμένουν ότι για τον τελευταίο χρόνο των σπουδών του θα φοιτούσε στο διάσημο λύκειο Henri IV του Παρισιού.

Όσον αφορά στην Τρονιέ, η ίδια έχει δηλώσει ότι είχε εντυπωσιαστεί από την «εξαιρετική νοημοσύνη» του νεαρού Μακρόν, τονίζοντας ότι είχε έναν τρόπο σκέψης που δεν είχε ξαναδεί. «Όλοι οι δάσκαλοι μιλούσαν για τον Εμανουέλ», είχε πει, ανακαλώντας την περίοδο που έφτασε στο La Provence για να διδάξει.

Το ζευγάρι ήρθε κοντά ενώ συνέγραφαν μαζί ένα έργο, με την Τρονιέ να εξομολογείται σε έναν φίλο της αργότερα: «Ξέρεις, την ημέρα που γράψαμε μαζί το θεατρικό, είχα την αίσθηση ότι δούλευα με τον Μότσαρτ. Η συγγραφή έγινε δικαιολογία. Ένιωσα ότι γνωριζόμασταν από πάντα».

Όσον αφορά στον Μακρόν και το γεγονός ότι οι γονείς του δεν είχαν δει με καλό μάτι τη σχέση του μόλις το ανακάλυψαν, ο Γάλλος πρόεδρος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι έπρεπε να παλέψει για να ζήσει και την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή όπως αυτός επιθυμούσε.

Δείτε τον Μακρόν στο Facebook και το Twitter

Δείτε και άλλα θέματα για τον Μακρόν εδώ, εδώ, εδώ 

 

 

 



Spread the love