Spread the love


Μα ποιος είναι τέλος πάντως αυτός ο άντρας με το κασκέτο, που ανέβηκε στη σκηνή του Λούβρου και στάθηκε πίσω από τον Εμμανουέλ Μακρόν και την Μπριζίτ Τρονιέ;

Ανάμεσα στα παιδιά και τα εγγόνια της οικογένειας της κυρίας Μακρόν, και πίσω ακριβώς από τον άρτι εκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας, ο άγνωστος αυτός άντρας δεν άργησε να γίνει το πρόσωπο του διαδικτύου.

Λοιπόν ο γενειοφόρος, ευτραφής άντρας, με το μπορντώ πουλόβερ (σαν το χρώμα του γαλλικού κρασιού, έγραψαν) είναι 31 ετών, με καταγωγή από την Λουάρ Ατλαντίκ, κάτοικος της Νάντης, ιδιοκτήτης εστιατορίου Pizza Hut της περιοχής και ενεργός οπαδός του κινήματος «En Marche.

Η άνεσή του έχει ξετρελάνει τα social media κι έχει κάνει πολλούς να ζηλέψουν. Και το όνομα αυτού: Μοργκάν Σιμόν.

«Ετσι ντύνομαι πάντα», απάντησε στο Le Parisien που τον εντόπισε. «Φοράω πάντα καστέτο, γι΄αυτό και δεν μου πέρασε από το μυαλό να το βγάλω ανεβαίνοντας στη σκηνή. Νομίζω όμως ότι αν δεν το φορούσα δεν θα μου είχαν δώσει τόση σημασία. Μπορεί να μου κάνουν πλάκα, αλλά για μένα θα είναι μια ξεχωριστή ανάμνηση όλο αυτό. Η βραδιά και η φωτογραφία μαζί με όλη την οικογένεια».

άντρας

«Μοιάζει με Ελληνα αυτός ο τύπος με το κασκέτο, που άκουσε φασαρία και μπήκε μέσα να συμμετάσχει και τραγούδησε τη Μασσαλιώτιδα», γράφτηκε μεταξύ πολλών άλλων στο Twitter για τον «νέο σταρ», Μοργκάν Σιμόν. «Κι εκεί που κανόνιζε βραδιά με φίλους στην πιτσερία βρέθηκε πλάι με τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας».

άντραςάντρας

«Η ομάδα του Μακρόν έψαχνε άτομα για να ανέβουν στη σκηνή και να τραγουδήσουν την Μασσαλιώτιδα», εξηγεί ο Σιμόν.

άντρας

«Κάθησα πίσω του χωρίς να καταλάβω ότι η κάμερα ήταν ακριβώς απέναντι».

Ο Μόργκαν Σίμον διαβεβαιώνει ότι δεν είχε μελετήσει την στάση του και ότι στάθηκε αθώα πίσω από τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας σε μια ιστορική στιγμή. Αυτό που μετράει για εκείνον είναι η εκλογική νίκη «η κατάληξη όλων των προσπαθειών μας γι’αυτό τον υποψήφιο».

«Ημουν εθελοντής για τις ομιλίες του κινήματος Εμπρός! στα συστήματα πληροφορικής. Ημουν εκεί από την αρχή της εμφάνισής του», λέει και για να δείξει ότι λέει την αλήθεια ανέβασε σειρά φωτογραφιών από τη μακρά πορεία του ως εθελοντής στο κίνημα:

άντρας



Spread the love