Spread the love


Έγκυος 20χρονη κατηγορείται πως σκότωσε το αγόρι της, πυροβολώντας τον με ένα όπλο την ώρα που έκαναν βιντεάκι για το κανάλι τους στο YouTube.

Έγκυος 20χρονη κατηγορείται πως σκότωσε το αγόρι της, πυροβολώντας τον με ένα όπλο την ώρα που έκαναν βιντεάκι για το κανάλι τους στο YouTube.

Κι όμως ο πυροβολισμός ήταν μέρος του βίντεο, καθώς το ζευγάρι είχε σκεφτεί να κάνει κάτι πολύ επικίνδυνο προκειμένου να αυξήσει τα views του στο YouTube.

H Μοναλίζα Πέρεζ, η οποία είναι και έγκυος, πυροβόλησε τον σύντροφό της από απόσταση 30 εκατοστών, θεωρώντας πως η σφαίρα δεν θα διαπεράσει το βιβλίο που κρατούσε μπροστά από το στήθος του ο Ρουίζ.

Αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να δεχτεί τη σφαίρα στο στήθος και να πέσει κάτω νεκρός.

«Παρών» σε αυτό το τραγικό συμβάν ήταν και η 3χρονη κόρη του άνδρα, ενώ πριν από το «γύρισμα» το ζευγάρι είχε γράψει στη σελίδα του στο Twitter: «Εγώ και ο Πέδρο πρόκειται να γυρίσουμε ένα από τα πιο επικίνδυνα βίντεο που έχουν γίνει ποτέ και η ιδέα είναι δική του».

Για το επικίνδυνο γύρισμα ήξερε και η θεία του θύματος, η οποία είχε προειδοποιήσει το ζευγάρι πως κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτηκαν ότι το βιβλίο θα μπορούσε να σταματήσει τη σφαίρα», ανέφερε η θεία του θύματος, η οποία είπε πως το παιδί που θα έρθει στον κόσμο είναι αγόρι και πως θα το ονομάσουν Πέδρο, έτσι ώστε όλοι να θυμούνται τον αδικοχαμένο άντρα.

Το ζευγάρι πάντως είχε μέχρι στιγμής 2.000 συνδρομητές και έψαχνε ένα τρικ, έτσι ώστε να κερδίσει περισσότερους. Δυστυχώς, η σκέψη τους εξελίχθηκε με τον πιο δυσάρεστο τρόπο και τώρα η Πέρεζ κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού και απερίσκεπτη χρήση όπλου.

 



Spread the love