Spread the love


Μία ασυνήθιστη φωτογραφία πόσταραν ο Ντέιβιντ και η Σαμάνθα Κάμερον για τον εορτασμό της 21ης επετείου τους, βγάζοντας φωτογραφία μόνο τις… πατούσες τους.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 1996, γιόρτασε την επέτειο με σύντομες διακοπές στην Ανδαλουσία, όπως φαίνεται από τις υπόλοιπες πρόσφατες αναρτήσεις της κυρίας Κάμερον.

Μάλιστα, ο David είχε μιλήσει το 2013 στην Daily Mail με τα καλύτερα λόγια για την γυναίκα του.«Πέρα από τον γάμο των παιδιών μου, η ημέρα του γάμου μου ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Από τότε η Σαμάνθα και εγώ είμαστε μία ομάδα», είχε πει ο ίδιος

Τι κι αν, λοιπόν, η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram της γυναίκας και σχεδιάστριας του πρώην Πρωθυπουργού της Βρετανίας  και μερικοί το βρήκαν ρομαντικό, άλλοι την σχολίασαν αρνητικά, ειδικά τώρα που ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας είχε αποστασιοποιηθεί από  τα πολιτικά δρώμενα της χώρας του.

«Συγχαρητήρια για τα πόδια σας», «Κάποιος έκανε πεντικιούρ», ήταν μερικά από τα ειρωνικά σχόλια που έγραψαν κάτω από την φωτογραφία.

Δείτε τον Κάμερον στο Facebook  , το Twitter και το Instagram

Δείτε και άλλο ένα θέμα με τον Κάμερον στο Lifeviews.gr

Κάμερον  Κάμερον  Κάμερον
Κάμερον

Κάμερον

 



Spread the love