Spread the love


Άλλοι προτιμούν αυτή η ιδιαίτερη πρόταση γάμου να γίνει υπό το φως των κεριών και άλλοι σε ένα ρομαντικό ταξίδι. Ωστόσο, κάποιοι είναι πιο τολμηροί και θέλουν την πρόταση γάμου που θα κάνουν να την θυμούνται για πάντα και αυτοί και το ταίρι τους.

Άλλοι προτιμούν αυτή η ιδιαίτερη πρόταση γάμου να γίνει υπό το φως των κεριών και άλλοι σε ένα ρομαντικό ταξίδι.

Ωστόσο, κάποιοι είναι πιο τολμηροί και θέλουν την πρόταση γάμου που θα κάνουν να την θυμούνται για πάντα και αυτοί και το ταίρι τους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Άντονι Μπορντινιόν, ο οποίος κάλεσε την αγαπημένη του Κάθριν, να κάνουν βόλτα με το αεροπλάνο, παρά τις όποιες ανησυχίες της.

Ο Αντονι αποφάσισε να σκηνοθετήσει τον χειρότερο εφιάλτη του επιβάτη και να πει στη σύντροφό του πως κάτι πάει λάθος με το αεροπλάνο.

Λίγα λεπτά μετά την απογείωση, ο Άντονι ζητά από την Κάθριν να του δώσει τον κατάλογο ελέγχου, λέγοντάς της να μην πανικοβληθεί.

«Δεν ανταποκρίνονται οι έλεγχοι εδώ», της λέει, προσθέτοντας πως ίσως χρειαστεί να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Η Κάθριν διαβάζει τον κατάλογο ελέγχου: «Βεβαιωθείτε πως το δαχτυλίδι πτήσης είναι ενεργοποιημένο. Εκκίνηση διαδικασίας δέσμευσης. Ακολουθήστε τα βήματα 11 έως 14».

Όταν τελικά συνειδητοποιεί πως της κάνει πρόταση γάμου φωνάζει: «Σε μισώ» και στη συνέχεια ξεσπά σε κλάματα. Ο Αντονι τότε της λέει να συνεχίσει την ανάγνωση.

«Ο κυβερνήτης θα αγαπά την επιβάτη για πάντα; Τσεκ. Θα παντρευτείτε τον κυβερνήτη;».

Η Κάθριν δέχεται την πρόταση, λέγοντας πως δεν πίστευε αυτό που έγινε.

Το βίντεο, που αναδημοσιεύει η Daily Mail, «ανέβηκε» στις αρχές του χρόνου και μέχρι σήμερα έχει πάνω από 1,5 εκατ. προβολές.

 



Spread the love