Spread the love


Την οργή των ερμηνευτών και της δημιουργού του Despacito προκάλεσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος το διασκεύασε και χρησιμοποιήσε άλλους στίχους για να διαφημίσει τις εκλογές που προωθεί για νέα εθνοσυνέλευση.

«Δεν ρωτήθηκα, ούτε εξουσιοδότησα κανέναν για τη χρήση του Despacito ή την αλλαγή των στίχων του στο όνομα πολιτικών φιλοδοξιών και ακόμη περισσότερο εν μέσω μιας αξιοθρήνητης κατάστασης στη Βενεζουέλα, μια χώρα που αγαπώ τόσο πολύ», τόνισε ο Luis Fonsi.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής Luis Fonsi, καταδίκασε την πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τη χρήση του Despacito.

«Η μουσική μου είναι για όλους εκείνους που θέλουν να την ακούσουν και να την απολαύσουν, και όχι για να την χρησιμοποιούν ως προπαγάνδα που επιχειρεί να χειριστεί τη βούληση ενός λαού που ουρλιάζει για την ελευθερία του και για ένα καλύτερο μέλλον».

Η ανάρτηση του Louis Fonsi

?? ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luis Fonsi (@luisfonsi) στις

Ο δεύτερος ερμηνευτής του τραγουδιού Daddy Yankee ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του Μαδούρο, πάνω στην οποία έχει τραβήξει ένα Χ. Τη φωτογραφία συνοδεύει το εξής κείμενο: «Το να σφετερίζεσαι παράνομα ένα τραγούδι δεν συγκρίνεται με τα εγκλήματα που διαπράττεις και έχεις διαπράξει στη Βενεζουέλα. Το δικτατορικό σου καθεστώς είναι ένα αστείο, όχι μόνο για τα αδέρφια μου στη Βενεζουέλα, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.

Με το αισχρό μαρκετινίστικο σχέδιό σου, δίνεις έμφαση στη φασιστική σου ιδεολογία».

H ανάρτηση του Daddy Yankee

Eξοργισμένη δηλώνει και η συνθέτης του τραγουδιού  Erika Ender, η οποία σε ανάρτησή της δήλωσε εξοργισμένη για το γεγονός ότι η δημιουργία της χρησιμοποιήθηκε χωρίς την έγκριση της, για σκοπούς πολιτικής προπαγάνδας.

Δείτε το επίμαχο βίντεο με τον Μαδούρο



Spread the love