Spread the love


Μια Γιαπωνέζα συνταξιούχος, που τα ΜΜΕ της χώρας της τη βάφτισαν «μαύρη χήρα» του Κιότο, είπε στο δικαστήριο ότι θα γελάσει κατάμουτρα το θάνατο, αν της επιβληθεί η εσχάτη των ποινών μετά την ομολογία της ότι δηλητηρίασε τον άνδρα της για να κληρονομήσει την περιουσία του ένα μήνα μετά το γάμο τους.

Η Κισάκο Κακέχι είπε ότι χρησιμοποίησε μια κυανιούχο ένωση για να σκοτώσει τον τέταρτο σύζυγό της τον Δεκέμβριο του 2013. Η 70χρονη κατηγορείται ότι δολοφόνησε άλλους δύο προηγούμενους συζύγους της κι ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει κι έναν φίλο της.

«Δεν σκοπεύω να κρύψω την ενοχή μου», είπε στο δικαστήριο του Κιότο, αφού ομολόγησε ότι σκότωσε τον 75χρονο Ισάο Κακέχι.

«Αν καταδικαστώ αύριο σε θάνατο, θα του γελάσω κατάμουτρα».

Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχουν πεθάνει δέκα άνδρες που είχαν σχέση μαζί της.

Η Κακέχι δήλωνε αθώα και εξέφραζε τη θλίψη της όταν πέθαιναν οι εραστές της από φυσικά-όπως πιστευόταν τότε- αίτια στο διάστημα μεταξύ 2007-2013. Ωστόσο την ίδια περίοδο η περιουσία της αυξήθηκε κατά ένα δισεκατομμύριο γιεν (7,6 εκ. ευρώ) από κληρονομιές και εισπράξεις ασφαλίστρων.

Στην έναρξη της δίκης οι συνήγοροί της υποστήριξαν ότι λόγω άνοιας η πελάτισσά τους έχει το ακαταλόγιστο, αλλά η εισαγγελία είπε ότι η δίκη μπορεί να προχωρήσει κανονικά.

Η «μαύρη χήρα» ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον τελευταίο άνδρα της για να τον κληρονομήσει, ώστε να μπορέσει να εξοφλήσει τα χρέη της. Κι όπως αποκάλυψε στο δικαστήριο, έκρυβε το δηλητήριο σε συμπληρώματα διατροφής που έδινε στον άνδρα της.

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο.

 



Spread the love