Spread the love


Σοκ έπαθε ένα ζευγάρι όταν έμαθε τελικά από το δικαστήριο πως θα πρέπει να κατάβαλει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στη φωτογράφο του γάμου τους για την δυσφήμιση που του προκάλεσαν από το 2014 μέχρι σήμερα.

Η κόντρα του ζευγαριού με τον φωτογράφο ξεκινά από τον Οκτώβριο του 2014, όταν ο Άντριου και η Νέλι είχαν συμφωνήσει με την φωτογράφο να πληρώσουν επιπλέον 125 δολάρια για την δημιουργία του άλμπουμ του γάμου τους.

φωτογράφοTo ζευγάρι

Κι ενώ η κάλυψη της γαμήλιας τελετής έγινε κάτω από άριστες συνθήκες, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή όταν το ζευγάρι αρνήθηκε να δώσει τα 125 δολάρια που είχαν συμφωνηθεί, με αποτέλεσμα και η φωτογράφος να αρνηθεί να τους δώσει το άλμπουμ τους.

H φωτογράφος

 

 Το ζευγάρι μάλιστα όχι μόνο δεν δέχθηκε έστω να βρει μία λύση με την φωτογράφο, αλλά εμφανίστηκε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό του NBC στο Ντάλας και διέδωσε πως η φωτογράφος τους απέκρυπτε τις φωτογραφίες του γάμους τους, στερώντας τους ένα τόσο σημαντικό κομμάτι από τον γάμο τους.

Οι ίδιοι  ξεκίνησαν έναν διαδικτυακό πόλεμο με την ίδια, λέγοντας σε σελίδες στο Facebook και στο Instagram το «κακό» που τους προξένησε, ενώ μάλιστα ο Άντριου έγραψε την ιστορία από την δική του πλευρά σε ένα site.

φωτογράφο

Ολο αυτό έκανε τεράστιο κακό στην επιχείρηση της φωτογράφου γάμου, η οποία όχι μόνο έχασε πελάτες, αλλά αναγκάστηκε και να κλείσει το στούντιό της.

Όπως ανέφερε, η καταστροφή ήταν τόσο μεγάλη που δεν έχει φωτογραφίσει ούτε έναν γάμο εδώ και δύο χρόνια.

Εν τέλει μετά από τρία χρόνια η φωτογράφος δικαιώθηκε με το δικαστήριο του Ντάλλας να ζητά από το ζευγάρι να του δώσει 1, 8 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα, η απόφαση εξέπληξε τόσο πολύ την Νέλι (νύφη) που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

 



Spread the love