Spread the love


Για ορισμένα ζευγάρια που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν οι τράπεζες σπέρματος δεν αποτελούν επιλογή και έτσι έρχεται το διαδίκτυο να τους προσφέρει μια εναλλακτική λύση.

Τα ζευγάρι αναζητούν μεμονωμένα άτομα ή μπαίνουν σε ομάδες του facebook προκειμένου να βρουν τον τέλειο δότη σπέρματος και υπάρχουν άνδρες που κάνουν αυτή τη «δουλειά» σε κάθε άκρη της Βρετανίας.

Πολλοί από αυτούς κρατάνε κρυφό από τις συντρόφους τους πως είναι δωρητές σπέρματος. Η πρακτική αυτή βρίσκει ολοένα και περισσότερους οπαδούς επειδή προσφέρει στα ζευγάρια έναν φτηνό τρόπο για να αποκτήσουν παιδί.

Ένας ανώνυμος δότης, σύμφωνα με την mirror, αποκάλυψε πως είναι δωρητής σπέρματος για περισσότερα από 15 χρόνια. «Δεν είναι απλό πράγμα ξαφνικά να μαθαίνεις πως ο σύζυγός σου δεν έχει έξι παιδιά αλλά 60! Είναι ένα μυστικό που θα πάρω μαζί μου στον τάφο μου» λέει ένας δωρητής.

Ένας άλλος αποκαλύπτει ότι συναντά ανθρώπους σε ξενοδοχεία, σιδηροδρομικούς σταθμούς, τουαλέτες pub, και καφετέριες και δωρίζει εκεί το σπέρμα του! Το φαινόμενο αυτό έρχεται στη δημοσιότητα από ένα ντοκιμαντέρ του BBC.

Ένας άλλος δωρητής ο Jason λέει πως προτιμά τη φυσική σπερματέγχυση κανοντας σεξ χωρίς προφυλάξεις καθώς έτσι το σπέρμα βγαίνει με 20 χιλιόμετρα ανα ώρα και άρα είναι πιο… αποτελεσματικό! Από την άλλη ο George βοηθάει κυρίως ζευγάρια ομοφυλόφιλων γυναικών να αποκτήσουν παιδιά γιατί απλά «μου αρέσει να βοηθάω τον κόσμο. Το μόνο που ζητάω είναι τα χρήματα για τη βενζίνη μου».



Spread the love