Spread the love


To μοντέλο Μαρίζα Πάπεν έχει βγάλει γυμνές φωτογραφίες σε περισσότερες από 50 χώρες. Ωστόσο στην Αίγυπτο φάνηκε να είναι άτυχη, καθώς η ίδια και η φωτογράφος της συνελήφθησαν από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με το μοντέλο το οποίο κάνει κυρίως γυμνές φωτογραφίσεις, ταξίδεψε μέχρι την Αίγυπτο για να ποζάρει εντελώς γυμνή σε προκλητικές πόζες μπροστά από τις πυραμίδες της Γκίζας. Ο φωτογράφος της και η ίδια γνώριζαν πως είναι παρακινδυνευμένο το να κάνουν μία τέτοια φωτογράφιση σε μία συντηρητική χώρα, ωστόσο το ρίσκαραν.

Η ίδια μιλώντας πέντε μήνες μετά ο συμβάν περιέγραψε την εμπειρία της στα ξένα μέσα έτσι όπως ακριβώς την έζησε.

«Ηταν πραγματικά η πρώτη φορά που έκανα γυμνή φωτογράφιση σε χώρα της Μέσης Ανατολής. Δεν θέλαμε να προσβάλουμε κάποιον, καθώς ο στόχος μας ήταν να κάνουμε μία αναπαράσταση της αρχαίας Αιγύπτου. Άλλωστε τα συγκεκριμένα μνημεία υπήρχαν πολύ πριν τον ισλαμισμό», ανέφερε η Μαρίζα.

μοντέλο

Μάλιστα, όπως περιγράφει η Μαρίζα το μοντέλο πιάστηκε δύο φορές από φρουρούς, αλλά την πρώτη ο ένας τους άφησε ελεύθερους αφού πρώτα τον δωροδόκησαν.

Εν τέλει μετά από μία γυμνή φωτογράφιση πάνω σε άλογα, η Μαρίζα και ο φωτογράφος συνελήφθησαν στο ναό του Καρνάκ, όπου το μοντέλο πόζαρε ως Εύα.

Οι δύο οδηγήθηκαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα από 4 αστυνομικούς, αλλά κατάφεραν να διαγράψουν όλες τις φωτογραφίες από τις μηχανές τους, αφού τις ανέβασαν στα social media για να τις σώσουν.
Το μοντέλο και ο φωτογράφος πέρασαν όλη την νύχτα στο κελί, ενώ όπως περιέγραψαν άκουγαν όλο το βράδυ άτομα να ουρλιάζουν και να ικετεύουν για βοήθεια.

μοντέλο

Η Μαρίζα στάθηκε τυχερή καθώς κατάφερε να πείσει τον αστυνομικό πως δεν ήταν γυμνή, αλλά φορούσε ρούχα που είχαν το ίδιο χρώμα με το δέρμα της. Αυτό σε συνδυασμό με το υλικό που δεν βρέθηκε στις φωτογραφικές μηχανές τους ήταν και ο λόγος που  στο τέλος αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Ποτέ δεν έχω νιώσει να είμαι τόσο τρομαγμένη. Μας έστελναν από το ένα γραφείο στο άλλο για να πούμε ακριβώς τα ίδια και πραγματικά ένιωθα πως αυτό το πράγμα δεν θα τελειώσει ποτέ» είπε η Μαρίζα.

 



Spread the love