Spread the love


Με σοβαρές ζημιές μεταφέρθηκε για επισκευή μια κούκλα του σεξ με τεχνητή νοημοσύνη μετά από την «θερμή» υποδοχή που της επιφύλαξαν επισκέπτες μιας έκθεσης τεχνολογίας στην Αυστρία.

Η Σαμάνθα, μια κούκλα του σεξ που κοστίζει περίπου 3.500 ευρώ, μεταφέρθηκε για τις απαραίτητες επιδιορθώσεις με δύο σπασμένα δάκτυλα και σε άθλια κατάσταση μετά το πέρας της έκθεσης Arts Electronica Festival στο Λιντς της Αυστρίας.

Όπως διαμαρτυρήθηκε στην βρετανική Metro ο Ισπανός δημιουργός της κούκλας, Σέρζι Σάντος: «Ο κόσμος χούφτωνε το στήθος της Σαμάνθα, της έπιαναν στα πόδια, τα χέρια. Της έσπασαν δύο δάχτυλα και την άφησαν σε κακή κατάσταση», προσθέτοντας πως «της φέρθηκαν σαν βάρβαροι».

ρομπότ του σεξ

Η «έξυπνη» κούκλα έχει τη δυνατότητα να απαντάει σε ερωτήσεις και αντιδρά όταν την αγγίζουν σε σημεία όπως το στήθος και οι γοφοί της.  Όπως φαίνεται όμως η Σαμάνθα δεν ήταν έτοιμη να δεχθεί όλη αυτήν την προσοχή που συνάντησε κατά την παγκόσμια έκθεσης τεχνολογίας που φέτος ήταν αφιερωμένη στην τεχνητή νοημοσύνη.

Όπως επισημαίνει το BBC, σύμφωνα με πρόσφατη διαδικτυακή έρευνα, ένας σημαντικός αριθμός χρηστών (κοντά στο 50% των ερωτώμενων) δεν θα έλεγε όχι να κάνει σεξ με ένα ανθρωποειδές ρομπότ.



Spread the love