Spread the love


8.000 χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα του βρήκε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ τον νέο έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο μιας κατά 25 χρόνια νεότερής του Κορεάτισσας.

Η 48χρονη Σο Γιον Κιμ ζει στη Σεούλ και σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου έχει εργαστεί στο παρελθόν ως διερμηνέας του 73χρονου Σοσιαλδημοκράτη πολιτικού. Η μετακόμισή της στο Ανόβερο είναι τελειωμένη υπόθεση.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, όπως αναφέρει η Bild, πριν από δύο χρόνια, στη διάρκεια μιας συνάντησης για μάνατζερ. Όπως και ο Σρέντερ, η Σο Γιον Κιμ είναι ακόμη παντρεμένη, αλλά ζει χωριστά από τον άνδρα της, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη.

Γκέρχαρντ Σρέντερ

(Φωτογραφία: Facebook/So Yeon Kim)

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ και η γυναίκα του Ντόρις αποφάσισαν ήδη από τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου να προχωρήσουν στο διαζύγιο, που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Πέτρα του σκανδάλου ήταν η Νοτιοκορεάτισσα, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η Ντόρις με ανάρτησή της στο Facebook.

Γκέρχαρντ Σρέντερ

«Η κυρία Κιμ ήταν την άνοιξη του 2016 η αιτία -αν και όχι ο μοναδικός λόγος- για τον τελειωτικό μας χωρισμό», έγραψε. «Η οικογένειά μου σεβάστηκε την επιθυμία για διακριτικότητα, αφού η κυρία Κιμ ήθελε να τακτοποιήσει πρώτα τις προσωπικές της υποθέσεις. Οι δημόσιες εμφανίσεις δείχνουν ότι το πέτυχε»…

Στο Ανόβερο ήταν, πάντως, κοινό μυστικό ότι ο Σρέντερ είχε βρει έναν νέο έρωτα μετά από 20 χρόνια γάμου με την Ντόρις, με την οποία έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά.

 



Spread the love