Spread the love


Ο Αριστοτέλης Πολίτης γεννήθηκε στην Ελλάδα και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να γίνει μοντέλο. Ο 28χρονος Έλληνας, που μεγάλωσε στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ξεκίνησε να ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες του στο Instagram για να διαφημίσει τον εαυτό του.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν η αδερφή του αποφάσισε να τον τρολάρει στήνοντας τις ίδιες ακριβώς πόζες, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον 18 μηνών γιο της.

Η Katina Behm, λέει πως όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό ο γιος της, Augie, δεν ήθελε να ντυθεί και κυκλοφορούσε μες στο σπίτι φορώντας το πουκάμισό του ξεκούμπωτο. Τότε παρατήρησε για πρώτη φορά την εκπληκτική ομοιότητα που είχε με τον αδερφό της, οπότε έψαξε και βρήκε μια παρόμοια ημίγυμνη φωτογραφία του αδερφού της, τις έβαλε μαζί και τις έστειλε στην υπόλοιπη οικογένεια.

«Βρήκα μια ίδια φωτογραφία με τον Αριστοτέλη και την έστειλα στους συγγενείς μας, γράφοντας: “Ποιος το φόρεσε καλύτερα;”. Ξέσπασαν όλοι σε γέλια και τότε σκέφτηκα πως πρέπει αυτό να το μοιραστώ και στο ίντερνετ», λέει η ίδια.

Ο λογαριασμός babyandthebody στο Instagram γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 και έκτοτε η περήφανη αδερφή και μαμά τον τροφοδοτεί μία φορά την εβδομάδα με μερικές ευφάνταστες πόζες του αδερφού της και του γιου της.

μοντέλο μοντέλο μοντέλο μοντέλο μοντέλο μοντέλο μοντέλο



Spread the love