Spread the love


Όλοι γνωρίζουμε πόσο εκνευριστικό είναι να λερώνουν τα λευκά μας σνίκερς, ειδικά αν έχουμε καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να διατηρήσουμε καθαρά.

Μία κοπέλα όμως αντιμετωπίζοντας το ίδιο πρόβλημα κατάφερε να βρει τον τρόπο να κάνει τα παπούτσια της που με το πέρασμα του χρόνου μόνο λευκά δεν έδειχναν να λάμψουν, στην κυριολεξία, ξανά.

Το αποτέλεσμα μάλιστα ήταν τόσο καλό που όταν η Sarah Tracey μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα τις φωτογραφίες από το πριν και το μετά, αυτές έγιναν απευθείας viral.

παπούτσια

Η ίδια πάντως μοιράστηκε τον τρόπο καθαρισμού που ακολούθησε και με τον οποία τελικά επανέφερε το φωτεινό λευκό στα παπούτσια της.

Όπως αποκάλυψε η συνταγή της επιτυχίας είναι πολύ απλή και περιέχει μόλις δύο συστατικά, σόδα μαγειρικής και απορρυπαντικό.

Ο πρώτο βήμα είναι να ξεπλύνετε να παπούτσια με νερό. Στη συνέχεια, φτιάχνετε το μίγμα που έχει αναλογία 1:1,5 μαγειρικής σόδας και απορρυπαντικού. Με αυτό καθαρίζετε τα παπούτσια τρίβοντάς τα με οδοντόβουρτσα.
Αφού κάνετε τα παραπάνω βήματα, αφήνετε για λίγη ώρα τα παπούτσια να ποτίσουν με ο μίγμα. Στη συνέχεια τα ξεβγάζετε και τα βάζετε στο πλυντήριο ρούχων.

Αφού τελειώσει το πλυντήριο, τα βγάζετε, ρίχνετε πάνω τους λίγο ταλκ και τα αφήνετε να στεγνώσουν.

παπούτσια

Ήδη η συνταγή της νεαρή έχει γίνει retweet στο twitter πάνω από 100.000 φορές και έχει λάβει περισσότερα από 300.000 like.



Spread the love