Spread the love


Ένα βίντεο από τους πυροβολισμούς στο Λας Βέγκας, δημοσίευσε ο βασιλιάς του Instagram, Νταν Μπιλζέριαν, στο οποίο φαίνεται να τρέχει φωνάζοντας: «ένα κορίτσι μόλις πυροβολήθηκε στο κεφάλι».

Ο παίκτης πόκερ και αυτοανακηρυγμένος βασιλιάς του Instagram, Νταν Μπιλζέριαν, δημοσίευεσε ένα βίντεο στο Snapchat, που τον δείχνει να παρακολουθεί τη δολοφονίας μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο Λας Βέγκας.

Ο 38χρονος μοιράστηκε το βίντεο στο Snapchat καθώς έτρεχε να σωθεί από τους πυροβολισμούς.

Καθώς τρέχει να σωθεί μέσα στο χάος προσπαθώντας να βρει ένα ασφαλές μέρος, λέει: «Διάολε, αυτό το κορίτσι μόλις πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ στο ξενοδοχείο Mandolay στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.

Στο βίντεο, ο Μπιλζέριαν συνεχίζει: «Αυτό είναι τρελό. Πρέπει να πάω να πάρω ένα όπλο. Επιστρέφω. Είναι τρελό. Κάποιου είδους σφαγή. Ο τύπος έχει σίγουρα βαρύ οπλισμό. Είδα ένα κορίτσι πυροβολημένο στο πρόσωπο ακριβώς δίπλα μου, τα μυαλά της κρέμονταν έξω»

Το βίντεο έχει μοιραστεί στο Twitter και αρκετοί δήλωσαν ότι τους σόκαρε.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο τριήμερο φεστιβάλ μουσικής Route 91 Harves, την ώρα που ο Τζέισον Αλντίν μόλις είχε ολοκληρώσει την ερμηνεία του.

Ο Μπιλζέριαν, βασιλιάς του Instagram κατάγεται από τη Φλόριντα, αλλά περνά το χρόνο του μεταξύ Χόλιγουντ, Καλιφόρνια και Λας Βέγκας.

Δημοσιεύει συχνά εικόνες από τον υπερβολικά fancy τρόπο ζωής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει 20 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, κερδίζοντας τον τίτλου «Βασιλιάς του Instagram».

Ο 38χρονος έχει ήδη υποστεί τρία καρδιακά επεισόδια πριν από την ηλικία των 32 ετών, λόγω του τρόπου ζωής του. Μάλιστ,α ήθελε να κατέβει ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2016, αλλά αποσύρθηκε και έδωσε την έγκρισή του στον Ντόναλντ Τραμπ.

βασιλιάς του Instagram βασιλιάς του Instagram βασιλιάς του Instagram

 



Spread the love