Spread the love


Πολύ σύντομα, πιθανότατα ακόμη και μέσα στον επόμενο μήνα, αναμένεται να ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους η αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού Us Weekly, η αμερικανίδα ηθοποιός θα πρέπει σύντομα να μάθει να χαιρετά βασιλικά, καθώς η πρόταση γάμου από τον πρίγκιπα Χάρι, έχει ήδη γίνει.

Η Μέγκαν Μαρκλ ήξερε τους κανόνες. Κι ενώ μπορεί να απολάμβαναν τη ρομαντική τους ιστορία επί 15 μήνες και να την κρατούσαν μόνο για τον εαυτό τους, όπως δήλωσε η ίδια στο Vanity Fair, συνειδητοποίησε πως το να βγαίνεις ραντεβού με έναν από τους διαδόχους του βρετανικού θρόνου, σημαίνει να περάσεις μια ζωή με δημόσιες εμφανίσεις και επίσημες δεξιώσεις. «Είμαι σίγουρη πως θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα να προχωρήσουμε και να παρουσιαστούμε στο κοινό» είχε δηλώσει στη συνέντευξή της.

Και ίσως θα πρέπει να μάθει να κάνει το βασιλικό χαιρετισμό. Πολλές πηγές είναι πεπεισμένες πως ο 33χρονος πρίγκιπας έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου στην 36χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του σίριαλ Suits. Και παρόλο που προς το παρόν οι ίδιοι δεν θέλουν να το ομολογήσουν – μια πηγή κοντά στον Χάρι έχει πει πως πάντα σχεδίαζε να μοιραστεί αρχικά τα νέα μόνο με τους γονείς του «για να μπορέσει να το απολαύσει, προτού διαρρεύσει η είδηση», ένα κοντινό πρόσωπο της Μαρκλ αποκαλύπτει στο περιοδικό Us Weekly πως σύντομα θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση.

Ενδεχομένως, και τον επόμενο μήνα. Πηγές πιστεύουν πως η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μόλις η ηθοποιός ολοκληρώσει τον έβδομο και τελευταίο κύκλο του σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί στις ΗΠΑ, τον Νοέμβριο. «Θα ήταν εφιάλτης, αναφορικά με τα θέματα ασφαλείας, να το κάνουν πιο γρήγορα» εξηγεί ένας φίλος της Μαρκλ. «Θα την ακολουθούσαν παντού!».

Πάντως, λίγο πριν γίνει η ανακοίνωση, σύμφωνα με έναν φίλο της «η Μέγκαν θα μετακομίσει στο Λονδίνο, σίγουρα» για να προετοιμαστεί κατάλληλα.
Όπως και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα Κέιτ, που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το 2010 σε μια σειρά συνεντεύξεων ένα μήνα αφότου της έκανε την πρόταση γάμου στο ταξίδι τους στην Κένυα, ο Χάρι και η Μέγκαν «πιθανότατα θα πραγματοποιήσουν μια μικρή φωτογράφηση στο Ανάκτορο του Κένσινγκτον» σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι. «Την ίδια μέρα, θα δώσουν και μία τηλεοπτική συνέντευξη που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο».

Και παρόλο που οι βοηθοί του παλατιού κρατούν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά αναφορικα΄με τις ειδήσεις για το ζευγάρι, οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με μια πηγή. «Αυτά τα πράγματα σχεδιάζονται πάντα νωρίτερα».

 



Spread the love