Spread the love


Ο τύπος πάσχει από αρρωστημένα σύνδρομα – Όμως ένα από αυτά τα… απίθανα βίτσια του, το πλήρωσε με τέσσερα χρόνια στη φυλακή – Καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Νεμπράσκα διότι πλήρωνε ιερόδουλες να κάνουν στριπτίζ στην… μπροστινή αυλή του γείτονά του!

Ο 45χρονος Ντάγκλας Γκόλτσμπερι είχε βίτσιο να παρακολουθεί γυναίκες να κάνουν στριπτίζ, όχι όμως στο σπίτι του, αλλά στην αυλή του γείτονα του…

 Η αυλή του γειτονικού σπιτιού «έζησε»… μεγάλες στιγμές το 2013, τη χρονιά που ο 45χρονος βιτσιόζος έστειλε τουλάχιστον 30 φορές τις πληρωμένες γυναίκες, να κάνουν τη… δουλειά τους.

Ο Ντάγκλας, μάλιστα, επέλεγε συγκεκριμένες ώρες για να «εκφραστεί», συνήθως αργά το βράδυ, ή με το ξημέρωμα!

Οι γυναίκες έκαναν στριπτίζ, ενώ εκείνος αυνανιζόταν, βλέποντας από το παράθυρο της κουζίνας!

Μόλις ολοκληρωνόταν το όλο σκηνικό, του χτυπούσαν το κουδούνι για να πληρωθούν.

Στο γειτονικό σπίτι, ωστόσο, κατοικούσε ένα ζευγάρι με μικρά παιδιά.

Η μουσική, η φασαρία, οι γυμνές γυναίκες, ο… χαμός που έγινε για τουλάχιστον 30 νύχτες, είχαν ως αποτέλεσμα την καταγγελία, από τον ενοχλημένο γείτονα.

Μετά απ’ όλα αυτά, ο 45χρονος καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση. Έκατσε για 177 ημέρες πίσω από τα κάγκελα και μετά από έφεση που κατέθεσε, πέτυχε να μετατρέψει το υπόλοιπο της ποινής σε αμμισθί δημόσια προσφορά εργασία.

Ωστόσο, μετά από νέα έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και πλέον αντιμετωπίζει σημαντικότερες κατηγορίες και βέβαια, το ενδεχόμενο να μπει φυλακή για περισσότερα χρόνια.



Spread the love