Spread the love


Πραγματικότητα γίνονται τα όνειρα της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) σχετικά με τη σκηνοθεσία. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ φαίνεται πως είχε αυτή τη φιλοδοξία από πολύ μικρή και συγκεκριμένα η ιδέα της δημιουργήθηκε όταν σε ηλικία 11 ετών το 2002 έπαιξε τον ρόλο της κόρης της Τζόντι Φόστερ στο θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ «Δωμάτιο Πανικού».

«Δούλευα με τη Τζόντι Φόστερ κι έλεγα ότι πρόκειται να σκηνοθετήσω. Ήθελα να είμαι η νεότερη σκηνοθέτης που έχει υπάρξει ποτέ», δηλώνει η 27χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Μπορεί να της πήρε περισσότερο χρόνο από αυτό που αρχικά πίστευε αλλά το όνειρο της Κίρστεν Στιούαρτ γίνεται πραγματικότητα, καθώς σκηνοθετεί την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Come Swim». «Είναι το πρώτο βήμα μου για κάτι που ήθελα να κάνω καιρό», δήλωσε.

Με τον τρόπο αυτόν ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην διαρκώς εξελισσόμενη καριέρα της.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 26χρονη πρωταγωνίστρια των ταινιών «Twilight» έπαιξε σε χιουμοριστικό σκετσάκι στην εκπομπή, όπου υποτίθεται αποπλάνησε μία παντρεμένη νοικοκυρά την ώρα που ο σύζυγός της παρακολουθούσε τα αθλητικά.

Στο σκετσάκι, η Κρίστεν εμφανίζεται να φιλάει παθιασμένα τη συμπρωταγωνίστριά της, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αναφέρει στον χιουμοριστικό της μονόλογο ότι είναι εντελώς γκέι. «Γι’ αυτό δεν με πάει ο Τραμπ, γιατί συμμετέχω σε αυτή την εκπομπή και γιατί είμαι τόσο γκέι», ανέφερε αστειευόμενη.

Αυτόν τον καιρό, η Κρίστεν Στιούαρτ έχει σχέση με το μοντέλο της «Victoria’s Secret», Στέλα Μάξγουελ, με την οποία κυκλοφορούν παντού μαζί, χωρίς καμία πρόθεση να κρύψουν τον έρωτά τους.

Πριν τη Μάξγουελ, η ηθοποιός έβγαινε με την dj St. Vincent, αν και η μοναδικη φορά που έχει παραδεχτεί δημοσίως τον έρωτά της για μια γυναίκα ήταν για την Αλίσια Κάρτζιλ. Για την τότε σύντροφό της, είχε αναφέρει στο περιοδικό Elle: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με το κορίτσι μου. Είχαμε χωρίσει μια-δύο φορές και όταν τα ξαναβρίσκαμε, πραγματικά ένιωθα πολλά».

Η Στιούαρτ είχε παραδεχτεί σε εκείνη την περσινή συνέντευξη ότι είναι μπαισέξουαλ, όμως πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλη.

Δείτε την Κρίστεν Στιούαρτ να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για το νέο άρωμα της Chanel

Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ

Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ Κρίστεν Στιούαρτ



Spread the love