Spread the love


Σ’ έναν ασυνήθιστο ύποπτο κατέληξε η έρευνα των Ιαπώνων επιθεωρητών που ερευνούσαν την απόπειρα δολοφονίας μιας κατάκοιτης ηλικιωμένης γυναίκας: μια αδέσποτη γάτα.

Η κόρη της Μαγιούκο Ματσουμότο βρήκε τη μητέρα της να αιμορραγεί από 20 τραύματα στο πρόσωπο της σε μια ορεινή περιοχή της νότιας Ιαπωνίας. Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για τραύματα πρωτοφανούς αγριότητας και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

«Όταν τη βρήκαμε, ολόκληρο το πρόσωπό της πάνω από το πηγούνι της ήταν καλυμμένο με αίμα. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί», είπε η κόρη της 82χρονης γυναίκας που αδυνατεί να μιλήσει. Το θύμα της άγριας επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι επιθεωρητές δεν βρήκαν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι, ούτε ίχνη εισόδου ή εξόδου κάποιου προσώπου περίπου την ώρα που υπολόγισαν ότι έγινε η επίθεση. Και τότε αντιλήφθηκαν ότι οι πληγές της ηλικιωμένης γυναίκας θύμιζαν γρατζουνιές από γάτα. Έστρεψαν την προσοχή τους στις αδέσποτες γάτες που περιτριγυρίζουν το σπίτι της Ματσουμότο και στα νύχια μίας απ’ αυτές βρήκαν κατάλοιπα αίματος, που μπορεί να είναι ανθρώπινο. Την οριστική απάντηση θα δώσει το εγκληματολογικό εργαστήριο, όπου εστάλη για ανάλυση το δείγμα του αίματος.

 



Spread the love