Spread the love


Σκηνές σεξ χωρίς λογοκρισία και χωρίς περιστροφές με πρωταγωνιστές τριτοκλασάτους Γερμανούς celebrities, που κυκλοφορούν γυμνοί ως άλλοι πρωτόπλαστοι, αναζητώντας τον μεγάλο έρωτα, περιλαμβάνει ριάλιτι σόου της γερμανικής τηλεόρασης, που φλερτάρει με τον ορισμό του πορνό!

Το «Adam sucht Eva» («Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα») προβάλλεται για τρίτη σεζόν από το γερμανικό κανάλι RTL, προσφέροντας θέαμα στον λαό και υψηλές τηλεθεάσεις!

Το concept του αμφιλεγόμενου τηλεριάλιτι θέλει μια ομάδα διασήμων να ψάχνει να βρει το άλλο της μισό σε ένα ερημικό νησί, έχοντας άπλετο χρόνο να εξερευνήσει τόσο την προσωπικότητα όσο και το σώμα ο ένας του άλλου!

Η μεγαλύτερη καινοτομία του είναι ότι οι παίκτες κυκλοφορούν ολόγυμνοι, με την παραγωγή όχι μόνο να ενθαρρύνει τις σεξουαλικές περιπτύξεις ανάμεσά τους, αλλά να τις προβάλλει κιόλας, χωρίς λογοκρισία!

Σε πρόσφατο επεισόδιο, για παράδειγμα, η 23χρονη τραγουδίστρια Μέλοντι Χάζε και ο επαγγελματίας kite surfer Μάριους Χόπε απόλαυσαν δια πάθους στο σπιτάκι του φάρου, η οποία καταγράφηκε από τις κάμερες, με τη Χάζε να δηλώνει το επόμενο πρωί ότι «η βραδιά στον φάρο ήταν ενδιαφέρουσα».

Μπορεί οι ίδιοι να τσακώθηκαν την επόμενη μέρα, ωστόσο κάποιοι παλαιότεροι παίκτες έχουν φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο έρωτας μεταξύ του ηθοποιού Περ Κούσμαγκ και της σέρφερ Τζάνι Χένσαϊντ, που άνθισε  την τηλεοπτική σεζόν του 2016, κράτησε και αφότου έκλεισαν οι κάμερες, με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει ήδη το πρώτο του παιδί και να σχεδιάζει τον γάμο του!

 

 

σεξ σεξ σεξ

Πηγή youweekly.gr



Spread the love