Spread the love


Το κακό σεξ είναι ένα ενδεχόμενο που μένει πάντα ανοιχτό, αν και δεν πυροβολούμε συνήθως τον άλλο στο κεφάλι, ιδιαίτερα αν πληρωνόμαστε για τις υπηρεσίες μας.

Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη σε άντρα στην Αμερική, ο οποίος όπως μας πληροφορεί η Αστυνομία της Ουάσιγκτον έφαγε δυο σφαίρες στο κεφάλι γιατί δεν ήταν καλός στο στοματικό σεξ.

Η 21χρονη Marissa Wallen ήταν η δράστρια, η οποία πυροβόλησε τον 36χρονο πελάτη της μέσα στο σπίτι του. Κατόπιν του άρπαξε το πορτοφόλι και το έβαλε στα πόδια, πιστεύοντας πως ο άντρας ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με τα κιτάπια της αστυνομίας, η Wallen πυροβόλησε τον άντρα γιατί εξοργίστηκε από την τεχνική του στο στοματικό σεξ, αλλά δεν «ήξερε πώς να του το πει αυτό». Ο πελάτης βρέθηκε ζωντανός μεν τρεις μέρες αργότερα, δεν παρουσίαζε ωστόσο κανένα σημάδι επικοινωνίας. Οι νοσοκομειακοί γιατροί επιβεβαίωσαν πως έφερε πράγματι δυο σφαίρες στο κεφάλι, αν και εκείνος δεν έχει βρει ακόμα τις αισθήσεις του για να μιλήσει για το γεγονός.

Η ιερόδουλη «φόρτωσε» επίσης τις κάρτες που του έκλεψε με περισσότερα από 10.000 ευρώ και τη συνέλαβε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της οικοδομής να μπαίνει στο σπίτι του τραγικού πελάτη και να βγαίνει αργότερα τρέχοντας.

Η εγγύησή της ορίστηκε στο 1 εκατ. δολάρια και όλοι περιμένουν τώρα τον άντρα να ξυπνήσει…

Συνοδός πολυτελείας



Spread the love