Spread the love


Όλα συνέβησαν όταν ένα ζευγάρι σκέφτηκε κάτι παράτολμο που θα τους έκανε διάσημους

Αυτό το ζευγάρι απολάμβανε να ετοιμάζει video με φάρσες και διάφορα κόλπα, τα οποία ανέβαζε στο YouTube στοχεύοντας να γίνουν viral (κι εκείνοι να γίνουν διάσημοι). Μόνο που η τελευταία τους απόπειρα όχι μόνο δεν έγινε viral αλλά κατέληξε σε τραγωδία.

Η 20χρονη Monalisa Perez από τη Μινεσότα των ΗΠΑ ομολόγησε ενώπιον του δικαστηρίου ότι πυροβόλησε τον σύντροφό της την ώρα που μαγνητοσκοπούσαν ένα κόλπο που ήλπιζαν ότι θα γίνει viral. Συγκεκριμένα ομολόγησε ότι στις 26 Ιουνίου πυροβόλησε από μικρή απόσταση, βάζοντας ως στόχο ένα βιβλίο που κρατούσε ο 22χρονος σύντροφός της Pedro Ruiz III.

Ήλπιζε ότι η σφαίρα θα έμενε μέσα στο βιβλίο, το οποίο θα λειτουργούσε ως αλεξίσφαιρο. Όμως η μοιρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι και η σφαίρα τελικά καρφώθηκε στο στήθος του 22χρονου Pedro Ruiz.

Η Perez δήλωσε ένοχη την περασμένη Παρασκευή ενώπιον του δικαστηρίου, σύμφωνα με το BBC. Όπως έγινε γνωστό η ομολογία ενοχής της Perez έγινε στο πλαίσιο συμφωνίας για να εκτίσει 180 ημέρες στη φυλακή και 10 χρόνια σε αναστολή. Η τελική απόφαση για την ποινή ανήκει στο δικαστή.

Στο χρόνο που μεσολάβησε από το περιστατικό μέχρι σήμερα η Perez έφερε στον κόσμο και το παιδί που κυοφορούσε από τον Ruiz.

Η Perez είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι ο Ruiz την είχε πείσει να συμμετέχει, δείχνοντάς της άλλα βιβλία τα οποία είχε πυροβολήσει και η σφαίρα είχε καρφωθεί σε αυτά, χωρίς να τα διαπεράσει. Σε ένα tweet που είχε γράφει λίγες ώρες πριν από το μοιραίο περιστατικό, η Perez ανέφερε πως η ίδια και ο Ruiz «θα τραβήξουν ένα από τα πιο επικίνδυνα βίντεο που έχουν κάνει».

 



Spread the love