Spread the love


Ένας άντρας που δεν έχει κάνει ποτέ του σεξ ζητά τον οβολό του παγκόσμιου αντρικού κοινού για να πάει σε ένα τροπικό νησί της ακολασίας, στην Καραϊβική φυσικά, και να ζήσει την αμαρτία με 60 ιερόδουλες!

Ο νεαρός, που υπογράφει απλώς ως «Brian», δελεάστηκε από μια διαφήμιση που υπόσχεται απεριόριστο σεξ σε έναν απομονωμένο τροπικό παράδεισο και έστησε μια σελίδα σε μια πλατφόρμα χρηματοδότησης, ώστε να του δώσει λεφτά ο κόσμος να πραγματοποιήσει το όργιο της ζωής του.

Και το περίεργο είναι ότι το πράγμα φαίνεται να δουλεύει: 533 άνθρωποι του έχουν δώσει συνολικά 4.000 δολάρια και του απομένουν 1.000 ακόμα για να εκπληρώσει τους ανομολόγητους σκοπούς του!

«Δεν είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα για έναν άντρα να κάνει σεξ;», λέει στη σελίδα για να μας παροτρύνει να τον βοηθήσουμε. «Αυτό είναι που πρέπει να ξέρετε για μένα: δεν είχα ποτέ κοπέλα … Νομίζω πως ήρθε η ώρα να γνωρίσω την αγάπη και ίσως κάτι παραπάνω. Νομίζω πως το να νιώσω το άγγιγμα μιας γυναίκας θα με κάνει να βγω από το καβούκι μου. Δωρίστε παρακάτω και κάντε τα υγρά όνειρά μου πραγματικότητα!».

Το τετραήμερο όργιο του Brian γίνεται ολοένα και περισσότερο πραγματικότητα και δεν αποκλείεται να βρεθεί σύντομα στον μικρό παράδεισο της Καραϊβικής, εκεί που μετακόμισε το περιβόητο πριβέ κολομβιανό πάρτι με τις ιερόδουλες (Good Girls Company) όταν απαγορεύτηκε τελικά από τις αρχές της Κολομβίας…

Παρθένος Παρθένος



Spread the love