Spread the love


Οι άντρες πάντα προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες γύρω τους . Και ένας συνηθισμένος τρόπος είναι με το να επιδείξουν την σωματική τους δύναμη. Όμως πολλές φορές πλέον, αυτό έχει καταντήσει αστείο και ίσως γελοίο. Γιατί, εκείνη την στιγμή απογυμνώνεσαι από κάθε έννοια πολιτισμού και γίνεσαι πρωτόγονος. Και αυτοί πλέον δεν έχουν και πολύ πέραση. Κι αν δείτε το παρακάτω βίντεο θα το καταλάβετε…

Σε έναν αγώνα American Football στην Φιλαδέλφεια, και συγκεκριμένα σε ένα από τα διαλλείματα η «Flex-Cam» έκανε την εμφάνισή της. Τότε, η κάμερα στρέφεται στο κοινό, που θα πρέπει να δείξει τα μούσκουλά του, όσα έχει και να πάρει μια άγρια φάτσα.

Ο πρώτος άντρας που έδειξε, είδε δυο κορίτσια να κάθονται πίσω του και προσπαθώντας να τα εντυπωσιάσει, έσφιξε τους δικεφάλους του κοιτώντας τες με νόημα. Η κάμερα έφυγε και πήγε σε κάποιους άλλους φιλάθλους που ήταν λίγο πιο σεμνοί. Όμως για κάποιον λόγο επέστρεψε στον πρώτο άντρα, ο οποίος έκανε να γυρίσει και πάλι στα κορίτσια. Όμως αυτό που έγινε αργότερα δεν το περίμενε. Κοκκίνισε ολόκληρος και γύρισε μπροστά ντροπιασμένος.

Κοιτούσε το κενό την ίδια ώρα που όλοι χειροκροτούσαν και φώναζαν. Το μάθημα του το πήρε. Τι έγινε; Δείτε το βίντεο…

 



Spread the love