Spread the love


Στον επώδυνο τραυματισμό ενός άνδρα με άγριο τρόπο κατέληξε μια ξέφρενη βραδιά του περασμένου Μαΐου, στο Εδιμβούργο. Μια γυναίκα δάγκωσε τον σύντροφό της στους όρχεις και έκοψε τον έναν, οργισμένη από την άρνησή του για ερωτικές περιπτύξεις και με τρίτο άτομο.

Η 43χρονη, που έκοψε το δέρμα του συντρόφου της με τα δόντια της, υποστήριξε πως ήταν σε κατάσταση άμυνας, ωστόσο το δικαστήριο την έκρινε ένοχη.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα, στην πρωτεύουσα της Σκοτίας, βρήκαν την 43χρονη με αίμα στα δόντια. Είχε επίσης τραύματα στα μάτια και μώλωπες στο πρόσωπο. Η ίδια υποστήριξε πως την είχε χτυπήσει ο 44χρονος σύντροφός της.

Σύμφωνα με το δίκτυο stv.tv, η γυναίκα είχε επιστρέψει στις 22 του περασμένου Μαΐου στο διαμέρισμα του συντρόφου της με φίλους, έπειτα από βραδινή έξοδο.

Ο άνδρας περιέγραψε πως όταν είχαν πάει για ύπνο, η 43χρονη, που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και άλλων άγνωστων ουσιών, μπήκε γυμνή στο δωμάτιό του και του ζήτησε να μοιραστούν το κρεβάτι και με τρίτο άτομο.

Εκείνος αρνήθηκε και όταν η γυναίκα άρχισε να καταστρέφει το δωμάτιο, της ζήτησε να φύγει από το σπίτι. «Πήρα τα ρούχα της και της τα πέταξα πάνω της» ήταν η αναφορά του στο δικαστήριο. «Τσακωνόμασταν, ήρθε προς το μέρος μου και μου δάγκωσε τον αριστερό όρχι. Τη γρονθοκόπησα κι έβαλα το δάχτυλό μου στο μάτι της για να τη σπρώξω μακριά. Τράβηξε το κεφάλι της πίσω μου και έκοψε μαζί τον όρχι».

Ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ο όρχις επανατοποθετήθηκε στη θέση του και του έγιναν 15 ράμματα.

Σε ερώτηση εάν πράγματι εκείνος προκάλεσε τους τραυματισμούς στη σύντροφό του, ο άνδρας απάντησε πως το έκανε προσπαθώντας να την απομακρύνει και να τη σταματήσει από το να τον δαγκώνει.



Spread the love