Spread the love


Πόσα χρήματα είναι ο στόχος της και ποιους όρους βάζει στον τυχερό αγοραστή

Μία 19χρονη από τη Βραζιλία έβγαλε στο σφυρί την παρθενιά της προκειμένου, όπως υποστηρίζει, να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει την φτωχή οικογένειά της. Η Rosalie Pinho έβαλε μάλιστα τιμή εκκίνησης τα 300.000 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται να περάσει μία νύχτα μαζί της.

Στόχος της όπως λέει η ίδια, είναι να αγοράσει ένα σπίτι στη μητέρα της αφού η οικογένειά της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μάλιστα υπάρχουν φορές που δεν έχουν χρήματα ούτε για φαγητό.

Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία δεν έχει ανεβάσει κάποια φωτογραφία της που να μπορεί κανείς να την αναγνωρίσει και δεν έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζει στην MailOnline ότι σκοπεύει να ανοίξει και μία δική της επιχείρηση αφού πρώτα ολοκληρώσει τις σπουδές της.

«Δεν έχω βγει ποτέ ραντεβού και η πιο σημαντική επαφή που είχα ήταν μερικά μόνο φιλιά» λέει η ίδια. «Η ιδέα του να κοιμηθώ με κάποιον ξένο με τρομάζει αλλά τώρα έχω συνηθίσει στην ιδέα και προτιμώ να χάσω έτσι την παρθενιά μου παρά από κάποιον που θα με πληγώσει».

Η 19χρονη δημιούργησε, μάλιστα, τη δική της ιστοσελίδα προκειμένου να διεξάγει τη δημοπρασία. Λέει ότι έχει δεχθεί ήδη προσφορά 500.000 ευρώ και ότι η προθεσμία υποβολής προσφορών εκπνέει τον Μάιο. Στόχος της, όπως υποστηρίζει, είναι τα 850.000 ευρώ. «Θα είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή» προσθέτει.

Τέλος λέει ότι έχει όλα τα χαρτιά που θα πιστοποιούν ότι είναι παρθένα αλλά ο νικητής θα έχει την δυνατότητα να φέρει και δικό του γιατρό να την εξετάσει.

Η ίδια έχει θέσει μία σειρά από όρους για τους υποψήφιους αγοραστές ανάμεσα στους οποίους είναι ότι ο «τυχερός» θα πρέπει να είναι νηφάλιος, δεν θα έχει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, θα φοράει προφυλακτικό, θα πρέπει τα ταξιδέψει στην Βραζιλία για να την συναντήσει, το ραντεβού θα διαρκέσει το πολύ 12 ώρες, απαγορεύεται η βία κατά τη διάρκεια της πράξης, τα ναρκωτικά, η συμμετοχή άλλου πέραν του νικητή αλλά και η φωτογράφιση ή η βιντεοσκόπηση της πράξης.

 



Spread the love