Spread the love


Οι τρόποι του αμερικανού προέδρου βρέθηκαν και πάλι στο στόχαστρο

Σφοδρή κριτική δέχεται για ακόμη μια φορά ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαιτίας φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον ίδιο να κρατά μια μεγάλη μαύρη ομπρέλα, την ώρα που η σύζυγός του και ο γιος του βρίσκονται απροστάτευτοι στη βροχή.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Τραμπ να επιβιβάζεται στο Air Force One με μια ομπρέλα στο χέρι που προστατεύει μόνο τον ίδια. Η Μελάνια Τραμπ και ο 11χρονος γιος τους Μπάρον ακολουθούν πίσω του χωρίς να προστατεύονται με κάποιο τρόπο από τη βροχή.

Για τους χρήστες των social media, η συμπεριφορά αυτή του αμερικανού προέδρου δείχνει πως «δεν είναι τζέντλεμαν». «Βλέπουμε τον Ντόναλντ Τραμπ να ανεβαίνει στο αεροπλάνο του κρατώντας την ομπρέλα για τον εαυτό του τη στιγμή που ο γιος του και η γυναίκα του γίνονται μούσκεμα στη βροχή. Τα λέει όλα για εκείνον», έγραψε ένας χρήστης του Twitter συνοδεύοντας το μήνυμα με το hashtag #selfishTrump (εγωιστής Τραμπ).

«Παρασκευή στο Πίτσμπουργκ ένας εντελώς ξένος μοιράστηκε την ομπρέλα του μαζί μου στο πάρκινγκ του νοσοκομείο. Με πήγε μέχρι το αυτοκίνητό μου. Του είπα ότι ήμουν εντάξει, αλλά επέμεινε», σχολίασε ένας άλλος κάτω από τη φωτογραφία του Τραμπ.

Τραμπ Τραμπ Τραμπ Τραμπ Τραμπ Τραμπ Τραμπ Τραμπ Τραμπ



Spread the love