Spread the love


Το αεροσκάφος πήγαινε πέρα-δώθε στον ουρανό του Ντίσελντορφ

Μια προσγείωση βγαλμένη από τους πιο φριχτούς εφιάλτες μας παραγματοποίησε ένα αεροσκάφος Eurowings Dash8 Q400 στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ. Η γερμανία, όπως και πολλές χώρες της βόρειας Ευρώπης, δοκιμάζονται από την καταιγίδα Φρειδερίκη

Στο βίντεο της πτήσης που είχε απογειωθεί από το νησί Σιλτ φαίνεται το ελικοφόρο αεροσκάφος να κινείται σαν… καρυδότσουφλο.

Σύμφωνα με τον χρήστη που ανήρτησε το βίντεο στο YouTube στο γερμανικό αεροδρόμιο την ώρα της προσγείωσης φυσούσαν άνεμοι ταχύτητας 110χλμ./ώρα.
Ακόμα πιο τρομακτική από την πτήση αλλά και απόδειξη των ικανοτήτων του πιλότου ήταν η προσγείωση του αεροσκάφους, στο οποίο κατά πληροφορίες επέβαιναν περίπου 70 άτομα.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ο πιλότος έκανε την λεγόμενη «crosswind landing» φέρνοντας το αεροσκάφος με τις… μπάντες στον διάδρομο προσγείωσης προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλα δεν θα υπάρξει κάποιο ατύχημα.

Η καταιγίδα Φρειδερίκη που χτυπάει αρκετές χώρες της βόρειας Ευρώπης τα τελευταία 24ωρα έχει προκαλέσει το θάνατο εννέα ανθρώπων.



Spread the love